INOUT GARDEN

V & B karácsonyi süteményes porcelánok

V & B karácsonyi süteményes porcelánok

A századforduló mesekönyveinek ódon romantikája elevenedik meg a VILLEROY & BOCH Budapest Belvárosi Márkabolt patinás, Toy’s Fantasy karácsonyi süteményes porcelánok motívumvilágában..

TOY’S DELIGHT készlettel ellentétben a FANTASY nem ét-, hanem süteményes és tálalókészlet.

Tálai különböző méretűek és formájúak, dúsan díszítve a legszebb romantikus karácsonyi motívumokkal.

A kisebb változataiban apró magvak, mandula, dió, mogyoró kínálható. Buci böréiből forró tea, vagy kakaó fogyasztható a reggelihez, vagy bármikor a finom süteményekhez.

A legapróbb tálkák stílus azonosságuk révén a terített asztalon előételes, kompótos, vagy savanyúságos tálkaként is gyönyörűen mutatnak.

Aprósütemények, illatos gyümölcsök, valamint bonbonok mind kínálhatók a mélyebb tálkákban. Emellett használhatók  tányérként kisebb adag leveseshez / krémlevesekhez is.

A kollekcióból természetesen nem hiányoznak a talpas kínáló tálak sem, a maguk teremtette bájos vintage hangulattal.

A nagyméretű szögletes porcelántálakon sütemények vagy húsok szervírozhatók a karácsonyhoz illő fenséges módon.

A TOY’S FANTASY kollekció tökéletes társa a CHRISTMAS TOY’S gyűjtemény, ami a karácsony kiegészítő és dekorációs tárgyait öleli fel. Az enteriőrben elhelyezett porcelán dobozkák, mécsesek, a csizma alakú vázák, és hógömbök még tovább fokozzák a mesebeli hangulatot.

Toy’s Fantasy, a Villeroy & Boch többi karácsonyi kollekciójához hasonlóan  évről évre bővíthető, gyűjthető. Így lehet hogy első évben csak a sütik, a következő évben már az illatos teák is, végül pedig minden finomság ezekben a gyönyörű porcelánokban szervíroható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK