INOUT GARDEN

Velux Standard Plus tetőtéri ablak – 3 rétegű üvegezéssel

Az energia optimalizált Velux Standard Plus tetőtéri ablakok innovatív ThermoThechnology hőszigetelési rendszereinek köszönhetően  kiváló hőszigetelő képességgel bírnak. Speciális gumitömítésnek köszönhetően extra erős pajzsként állnak  a széllel és a mínuszokkal szemben.

Nemcsak megfelelnek a jelenlegi és 2020 utáni tetőtéri ablakokra vonatkozó energetikai előírásoknak, de túl is teljesítik azokat.

Nyílászárókat hosszú évtizedekre vásárolunk, és a mai energia árak mellett igen fontos szempont, hogy teljesen elégedettek legyünk. A Velux Standard Plus tetőtési ablakok tökéletessége a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik.

Nyáron még csak-csak hajlamosak vagyunk átsiklani a téma felett, azonban ősztől a téma aktuálisabbá válik mit bármikor, hiszen senki nem szeretne sem fázni, sem pénz pazarolni a hosszú téli hónapokban, és valljuk be, a teleink egyre hosszabbak és hidegebbek.

A Standard Plus tetőablakok hőszigetelő képessége akár 7%-kal is jobb a  VELUX Standard tetőtéri ablakokhoz képest. Ennek következtében az ablakokon keresztül kevesebb hőenergia vész el, és több hónapos fűtési szezonban jelentős költség takarítható meg.

A Standard  Plus ablakok 100 %-os huzatmentességet biztosítanak, a lakás sokkal csendesebb a kiváló hangszigetelő képességének köszönhetően, a bútorok, textilek színe tartós marad, nem fakul.

Alsó és felső kilincses, fa és műanyag változatai léteznek, és rendkívül biztonságos, mivel törés esetén nem zuhan ki, nem törik szilánkosra.

A Standard Plus tetőablakok hangszigetelése is kiemelkedő, így lényegesen képes csökkenteni az utcai zaj beszűrődését és mérsékli az esőcseppek hangját is.

Beépített szellőztetőjén keresztül zárt állapotában is engedhet be friss levegőt, aminek különösen fontos szerepe van az egészség és az otthon penészedés elleni megóvásának érdekében.

Hőszigetelő képessége a Velux redőnyökkel télen akár további 14% energia megtakarítást jelent.

Utólag is gyorsan egyszerűen és tisztán beépíthető és rendkívül könnyen, akár akár távvezérléssel is kezelhető. Tisztítása is egyszerű, mivel a külső ablaküveget egy olyan speciális bevonat borítja, amely megakadályozza a szennyeződés lerakódását, megtapadását.

Információk |  Elérhetőségek

FORGALMAZÓ

LAMBDA SYSTEME

Iroda és bemutatóterem:

1106 Budapest, Akna u. 2-4.
Telefon: +36 1 433 0500
Email: lambda@lambda.hu

www.lambda.hu