INOUT GARDEN

Villeroy & Boch Avarua – az éden érintése

Villeroy & Boch Avarua – az éden érintése

A VILLEROY & BOCH | AVARUA újdonságával egy álomszép, igazi trópusi idillt nyújtó étkészletet hoztam Nektek. 

Már a név is csupa egzotikum, maga a paradicsomi érintés: Avarua…

DE HONNAN A GYÖNYÖRŰ, DALLAMOS NÉV?

AVARUA, az 1773-ban James Cook által felfedezett és később róla elnevezett, paradicsomi dzsungellel, lenyűgöző növény- és állatvilággal büszkélkedő Cook-szigetcsoport fővárosa.

A szigetvilág tizenöt édeni szigetével  a Csendes-óceán 250 km²-nyi területén elszórtan terül el, amely határtalan szabadságot, végtelen örömöt és Isteni kényeztetést sugall.

Ezért aligha meglepő, hogy ezeknek a csendes-óceáni szigeteknek az egzotikus hangulata mára utat talált és trendeket teremtett napjaink haute couture,  belsőépítészeti és design világába.

A német cég luxusvonala, a SIGNATURE, ebben az évben gazdagodott ezzel a gyönyörű, valódi, 20 karátos aranydekorral kombinált gyűjteménnyel.

A bonyolult, művészi kivitelezésű, természetes hatású virágok, levelek és madarak motívumait tartalmazó, kiváló minőségű prémium csontporcelánból készült étkészlet kifejezetten lágy és nyugodt színvilággal lett megtervezve.

Az Avarua az étkezőasztalt fantáziadús paradicsommá varázsolja, ahol egy trópusi növény- és állatvilág bontakoztatja ki szépségét – a tányérokon, tortatartón, különféle tálakakon, csészéken, bögréken és kiöntőkön.

A Gloriosa superba (Pompás koronás liliom) elegáns piros virágai, a mangrove és a Sterelitzia (Papagájvirág) különböző formájú mély zöld levelei, a színben összehangolt kolibrikkal körülvéve, akár tiszta fehér, akár kék alapú porcelánokon, egész egyszerűen annyira elképesztőek, hogy én képtelen vagyok betelni a látványukkal…

A modern Avarua dizájnkoncepciót értékes valódi arany részletek teszik még páratlanabbá. Ezek a finom vonalak szofisztikált, háromdimenziós, animált megjelenést kölcsönöznek a dekorációnak.

Az Avarua számomra egy kalanddal fűszerezett, első látásra szerelem kollekció”.

Az „Esprit d’aventure” vagyis a „kaland szelleme” ennek az exkluzív kollekciónak a hitvallása, amely pazar dekorációjával  minden figyelmet azonnal magára von. Ez pedig egyszer s mind tisztelgés is Cook kapitány felfedező szelleme előtt, és felhívás arra, hogy otthoni étkezéseinket, nap, mint nap egy felejthetetlen, egzotikus kalanddá tegye.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK