INOUT GARDEN

VILLEROY & BOCH húsvéti dekoráció

VILLEROY & BOCH húsvéti dekoráció

A húsvéti dekoráció, a tavasz legnagyobb ünnepének csupa élet, csupa derü, csupa szín részlete. A VILLEROY & BOCH BELVÁROS színes tavaszi étkészletei húsvéti dekorációi és textiljei valóban különlegessé teszik az ünnepet – a tavasz ígéretével és annak üde sárga, zöld, rózsaszín és világos kék színeivel.

Ideje van a csodálatos színkavalkádnak, a virágoknak, és pillangóknak, ideje van a nyusziknak és tojásoknak. A VILLEROY & BOCH legszebb porcelánból készült, gyönyörű kivitelezésű készletei a tavasznak ezt az életérzését közvetítve, felszabadult, boldog hangulatot hoznak az otthonokba.

Annual Easter Edition 2021

A Villeroy & Boch 2021-ben is kiadott egy limitált húsvéti kollekciót, melynek központi figurája, a régi korok nosztalgikus világát idéző Max nyuszi.

Az ötrészes kollekció valójában egy bájos mini kollekció: kistányérral, tálkával, bögrével, tojáscsészével, és tojás dísszel melyet Max porcelán figurájával kombináltak.

Az Annual Easter Edition 2021 kollekció nem csak a Húsvéti Ünnepek idejére tökéletes választás, hanem a gyűjtők számára is maradandó értéket képvisel. Minden darabján megtalálható az arany pecsétes „Annual Easter Edition 2021” felirat.

Bunny Tales – meseország Húsvétkor

Egy csupa báj, nyuszicsalád, akik élete a húsvét legkedvesebb hagyománya, a tojásfestést körül forog. Festenek ecsettel vagy épp nyuszimancsokkal, díszítenek és szállítanak kicsik és nagyok örömére.  A romantikus figurák nem csak dekorálják az ünnepi otthonokat, de az apró kezek – persze vigyázva a finom porcelánokra – szívesen játszank is velük.

Bunny Tales – húsvéti dekoráció porcelából

A tojásfa a húsvéti dekoráció egyik legkedveltebb dísze. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a hagyományokat tisztelő Villery & Boch kollekciójából sem maradhattak ki a szebbnél szebb húsvéti porcelán függesztékek. A változatos megjelenésű, kézzel festett porcelánok nem csupán tojásokat formáznak. Kisfiú és kislány nyuszik önmagukban, tojáshéjban, vagy épp kosarakben üldögélve teszik látványossá az ünnepi enteriőröket.

Terítékek húsvétra – Spring Awakening

A Villeroy & Boch színes tavaszi kollekciója tökélesen tükrözi a tavaszi ébredést. A Spring Awakening tányérokat, bögréket, tálkákat tojástartókat, kecses, teáskanna formájú mécsestartót textileket és szalvétákat tartalmaz.  Játékos virágmintájával, vidám életteli megjelenésével kiterjeszti a Villeroy & Boch Spring Fantasy vonalát, miközben tavaszt teremt az asztalon.

A tradícionális, rusztikus összhatású étkészlet határozottan békebeli hangulatot idéz, hiszen olyan formákhoz is visszanyúl, mint a régi tejescsuprok, vagy a tojástányérok.

 

Terítékek húsvétra – Spring Fantasy

Egy varázslatos fantázia utazás a Húsvét- és tavasz jegyében. Nem csupán egy étkészlet, hanem sok apró húsvéti kiegészítővel  gazdagított komplex gyűjtemény. A terítékek mellett varázslatos virágokkal ellátott gyertyatartók és  húsvéti nyuszi függők teszik ellenállhatatlanná az étkezőasztalokat.  Színvilágában, hangulatában és stílusában tökéletsen illik a Spring Awakening készlethez.

Végiggondolva a menüt, célzottan válogathatunk a különféle tányérok, bögrék, dobozok, süteményes, salátás és gyümülcsös tálak közt, melyeket akár egyesével is megvásárolhatunk, és idővel folyamtosan bővíthetünk.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

VILLEROY & BOCH BELVÁROS MÁRKAÜZLET 

további képek:

GALÉRIA