INOUT GARDEN

Exkluzív La Boule porcelángömb étkészlet

A La Boule porcelángömb étkészlet, a Villeroy & Boch félévszázados, ikonikus designjának újragondolása. Négy stílus, négy dekor, plusz egy karácsonyi ráadás változat…

Mindegyik megjelenésnek megvan a maga egyedi varázsa. A La Boule black és a La Boule white elegáns, visszafogott dizájnnal ejt ámulatba. A La Boule black & white kontrasztos hatásokkal bír. A színes La Boule memphis pedig a fekete-fehér minimalizmusából merészen kiemelkedő igazi design ikon, színeiben és mintázatában egyaránt.

De mi is az a porcelángömb étkészlet?

A Villeroy &Boch know how részét képező innovatív gömb étkészlet koncepció, mérföldkő volt a cég tervezéstörténetében. Helen von Boch designer több mint 50 évvel ezelőtt született „Földgömbje” meglepő kialakításával forradalmi innováció volt. A gömb alakba tervezett futurisztikus étkészlet jóval megelőzte akkori korát.

A ritka 19 darabos Die Kugel-nek  illetve La Boule-nek nevezett készlet eredetileg 4 személyes szett volt, egymásba rejtett tányérokkal, tálkákkal. A természetet idéző zöld, sárga és narancs színű porcelánok minden egyes darabján ott díszelgett a Villeroy & Boch, Avant Garde jelölés.

Csaknem 50 évvel később a Villeroy & Boch visszanyúlva az ikkonikus designhoz, újraértelmezte és megalkotta az exkluzív La Boule porcelángömb modern kortárs változatát.

A négyféle ikonikus La Boule sokoldalú effektusokat hoz létre az igényes dizájnrajongók számára, míg az ötödik variáns romantikus bájával a karácsony ünnepi fényét emeli.

La Boule memphis

La Boule black

La Boule white

La Boule black & white

Funkcionalitás, esztétikával karöltve.

A La Boule, gömböt formáló, egymásra rakható asztali teríték – a funkcionalitás és az esztétika tökéletes szimbiózisával, két ember számára. A gömböt két prémium minőségű porcelán tál, lapos tál, univerzális tányér és egy tálalótál alkotja.

A La Boule összerakva egy fókuszált, exkluzív dekorációs tárgy akár az asztalon, akár egy komódon vagy tálalón.

Karácsonyi La Boule porcelángömb étkészlet…

A Villeroy & Boch idén 10. évét ünneplő Toy’s Delight karácsonyi kollekciójában jelent meg az ötödik, szemet gyönyörködtető La Boule design. A gömb alakú étkészlet a karácsonyi kivitelben is rendkívül stílusos darab – igazi wow faktor az ünnepi asztalon.

A Toy’s Delight az egyik legpatinásabb Villeroy & Boch karácsonyi kollekció, mely minden évben egy-egy izgalmas újdonsággal vagy formával, vagy épp egy új motívummal jelentkezik. 2020-ban ez a design boom, a varázslatos La Boule porcelángömb étkészlet…

A lebontható gömbön a karácsony klasszikus ünnepi színei köszönnek vissza; a mély bordó, a fenyőzöld és az arany, a már jól ismert és kedves téli motívumok társaságában.

A készlet érdekessége azonban, hogy klasszikus karácsonyi jegyei ellenére (gömb forma, színek, minták) mégis letisztultságot és kortárs modernitást képvisel, amivel minden stílusú enteriőrben páratlanul jól mutat.

INFORMÁCIÓ