INOUT GARDEN

Villeroy & Boch süteményes készletek karácsonyra

Az Advent és a Karácsony az év legbensőségesebb időszaka, teli várakozással, szeretettel, illatokkal és finom süteményekkel. A VILLEROY & BOCH Budapest Belvárosi Márkabolt kínálatában tucatnyi gyönyörű tortatál, süteményes készlet, és sütőforma várja különböző stílusban az értékes porcelánok szerelmeseit.

WINTER BAKERY 

A mézeskalács süteményekkel, fenyőkkel, mikulással és még tucatnyi karácsonyi motívummal díszített WINTER BAKERY készlet, ezt az időszakot teszi még szebbé, még varázslatosabbá. A prémium minőségű romantikus megjelenésű porcelánok egy időutazás, a régi békebeli karácsonyok világába.

A WINTER BAKERY kollekció a szervírozás mellett néhány éve visszanyúlt a karácsonyi sütés témájához is, így az elmúlt években a hangsúly, már a karácsonyi készülődés ezen egyik legfontosabb részére is kiterjedt.

A romantikus, csupa bűbáj porcelánok közt a süteményes tányérok és kínáló tálkák és  süteményes dobozok is találhatók – változatos méretekben és formákban, a legszebb, szívet melengető karácsonyi motívumokkal díszítve. A díszítés az un. litográfiai technika, és a finom részletek kézi festéssel történő kombinálásával kerül a porcelánokra.

Színei a karácsony jellegzetes piros, zöld, valamint a narancssárga színeit helyezi a középpontba, melyek páratlan szépséggel és eleganciával kelnek életre a hófehér porcelánokon.

Ki ne emlékezne gyerekkorából az izgalma sertepertélésre a konyhában, miközben alig várta, hogy ő is keverhesse, szaggassa, vagy díszítse a készülő finomságokat. Ezt a hangulatot, a közös készülődés örömét hozta vissza csodaszép formában a WINTER BAKERY kollekció különleges, közvetlenül a sütőbe is helyezhető  porcelán sütőformáival. Így pedig már a sütés közben is körbe leng mindent a karácsony nem csak illataiban, de látványában is.

A különféle díszítésű és méretű bögrécskékben kisült egyszemélyes mini muffinok és kuglófok elkészültük után azonnal szervírozhatók, anélkül, hogy a karácsonyi terített asztal összhangja és designja bármiféle csorbát szenvedne.

TOYS  DELIGHT

Az évről évre gyűjthető, bővíthető Toy’s Delight karácsonyi kollekció  újra és újra ámulatba ejti a gyűjtőket, valamint a hagyománytisztelő kicsiket és nagyokat egyaránt…

A nosztalgikus hangulatot nem csak színeivel és mintáival, de régi, a nagymamák karácsonyát idéző formavilágával is erősíti. A cakkozott szélű tányérok, a pufók, puttonyokra emlékeztető cukor- és süteménytartók, vagy az emeletes tortatálak hullámos alakja is mind ezeket az időket hozza vissza.

A nosztalgikus hangulatú, régi játékmintákkal tarkított étkészlet, számos kiegészítővel és karácsonyi dísszel teszi feledhetetlenné ünnepi étkezéseket és a dekorációt.

A komplett kollekcióban a porceleán étkészlet mellett, itt is megtalálhatók az azonos motívumvilágú, bögrék, teás készletek, süteményes-, pecsenyés-, salátás-, és leveses tálak, valamint a cukorkás kínálók és dobozok.

TOYS FANTASY 

Mintha csak a századforduló ódon képeslapjai elevenednének meg a  Villeroy & Boch egyik legpatinásabb karácsonyi kollekciója a Toy’s Fantasy süteményes készlet motívumvilában.

A süteményes tálkák és tálcák és tányérok mintájukkal és formájukkal egyaránt a múltba kalauzolnak. A hófehér porcelánból kidomborodó hóember és az őt körbe szállingózó hópihék mellett sem a felnőttek, sem a gyerekek nem tudnak szó nélkül elmenni. A kezek előbb érintik a hóban játszó gyerekeket körbeölelő domború formákat, mint a tálkán kínált  süteményt.

Az ajándékokkal teli mikulás szán, nem egy egyszerű süteményes tál. Hasonlóan a Toy’s Fantasy többi porcelánjához akár egy mesekönyv, ami bájos rajzaival a karácsony fantázia világba repítve, újabb és újabb történetek szövögetésére sarkal.

A kollekcióból természetesen nem hiányozhatnak a talpas kínáló tálak sem a csupa piros és zöld mintákkal, és a maguk teremtette bájos vintage hangulattal.

METROCHIC

MetroChic kollekció egy letisztult urbanista stílusnyilatkozat, klasszikus fehér, fekete és arany színekben, modern geometriai dekorációval.

Különlegességét a kézi csiszolás, a 20 karátos aranybevonat, és az innovatív “Inglaze Gold” technológia adja, amely lehetővé teszi, hogy a nemesfém rajzolatok égetés közben mélyen belemerüljenek a mázba, ezáltal védve az értékes aranyat.  Ennek következményeként a kollekció minden egyes darabja teljes biztonsággal használható a mosogatógépben is.

A feltűnő mintákon egyértelműen érződik a századfordulós Art Deco ihletés, ami minden MetroChic darabnak feltűnő, egyedi megjelenést kölcsönöz. A változatos motívumoknak köszönhetően  a porcelánok a legkülönfélébb formákban, újra és újra kombinálhatók, így nyújtva mindig más, extravagáns megjelenést  az asztalon.

CLEVER BAKING

Ragyogó porcelán készlet, amin nem csak szervírozni lehet a finom süteményeket, hanem készíteni is lehet bennük.

Sütőtálak, nyomóformák, különféle kínálótálak és számos praktikus kiegészítő alkotja kollekciót. Készüljön keksz, torta, vagy muffin, mindet élvezetes készíteni és tálalni a Villeroy & Boch porcelánjaiban.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

VILLEROY & BOCH BELVÁROS MÁRKAÜZLET 

további képek:

GALÉRIA