INOUT GARDEN

A lámpa szerepe az enteriőrben

A lámpa szerepe az enteriőrben

Napjainkban a lámpa már rég túlnőtt pusztán fényadó szerepkörén. Egyre határozottabban lép előtérbe, mint az enteriőr rendezés funkcionális design kelléke.

Mivel a fény természetes és mesterséges formái egyaránt erőteljesen befolyásolja a terek megjelenését, hangulatát és használhatóságát, így nagyon fontos szerephez jut a világítás átgondolt megtervezése.

Hová, milyen lámpa kerüljön?

A különböző helyiségek, és a különböző tevékenységek, mind más és más világítást igényelnek.  A jól megtervezett beltéri világítás nyomokban sem hasonlít az egyetlen központi lámpával megoldott világításra.

Így a mennyezeti lámpák mellett, további fontos szerepet kapnak az álló-, és asztali lámpák, a falikarok, valamint a technikai világítás és az un. irányfények különböző formái is.

Az irányfények funkcionális,  és esztétikai szerepet egyaránt betölthetnek, pl.: munkapult vagy tárgyak, képek megvilágításával. A süllyesztett spotok mellett erre a szerepre választhatunk tű-ledes, vagy sínes megoldásokat, egy, vagy több fényforrás elhelyezésével egyaránt.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

NAVALLA LÁMPA