INOUT GARDEN

KIÁLLÍTÁS

KIÁLLÍTÁSOK ITTHON ÉS A NAGYVILÁGBAN

GARDEN EXPO
2022

Budapest Sportaréna – Budapest, Magyarország

2022. 03. 25. – 26. -27.

 

Nézd meg  >>

A GardenExpón a legújabb kerti életmód trendek és megoldások elevenednek meg, immár 15 éve. A kertépítéshez szükséges eszközök mellett kerti bútorok, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, grillek, kültéri világítás, medencék, szaunák, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak tavasszal a Budapest Arénában.

S/alon Budapest – 2021

Budapest

2021. 09. 24. – 09. 26.

Újra kápráztatnak a világvezető designerek!

Szeptember 24. és 26. között a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon az építkezés és lakásfelújítás előtt álló vásárlók és az enteriőrdesign szerelmesei 7000 négyzetméteren, több mint száz berendezett enteriőrben fedezhetik fel, és szerezhetik be otthonuk legújabb kedvenc darabjait.

Grandiózus gardrób, káprázatos konyha, bársonyos háló, elragadó nappali, egzotikus fürdő vagy dizájn garázs… Bármi is legyen az otthonlegfontosabb tere, most egyetlen hétvége alatt megnézheted. Kipróbálhatod a legújabb bútorokat, megtapinthatod a szőnyegeket, tapétákat, élőben megcsodálhatod a legextrább burkolatokat a bőr parkettától a különleges fürdőszobai mozaikig.

Az eseményen nemzetközi designerek legújabb darabjai mellet számos hazai tervező újdonsága is megtekinthető, ráadásul három napon át szakértők is segítik az otthonok kialakítását, újragondolását. A fenntarthatóság minden eddiginél fontosabb szerepet kap az eseményen, és számos olyan terméket, újdonságot mutatnak be a kiállítók, amit eddig sehol nem láthatott még a hazai közönség.

A S/ALON BUDAPEST idei vendégországa Csehország lesz számos fiatal cseh designer bemutatásával. Külön érdekesség, hogy Anna Amélie divattervező első lakásdekoráció kollekciója is az eseményen debütál, egy különleges gardróbot pedig a NUBU letisztult darabjai töltenek meg élettel.

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A KIÁLLÍTÁSRÓL

Cersaie – 2021

Bologna

2021. 09. 27. – 10. 01.

 

Salone del Mobile – 2021

Milánó

2021. 09. 05. – 09. 10.

Milánó, végre újra.

Miután a világot 2020 márciusától pandémiába zárták, a vásárok és rendezvények szóba sem jöhettek. A gyártóknak és a tervezőknek újra kellett koordinálni az addigi kiállítási metodusokat, megkérdőjelezni az elképzeléseket, új módszereket kellett találni, és befektetni a digitális megoldásokba.

A szuperszonával a Salone del Mobile.Milano néhány hónap alatt összeállított egy különleges eseményt, amely reményt adott az új kezdéshez. Ugyanakkor kérdéseket vetett fel az is, hogy mennyire kell fenntarthatónak, rugalmasnak és hibridnek lennie egy modern bútorvásárnak, melyik közönséggel kíván foglalkozni, és milyen megoldások szükségesek ehhez.

A Fiera Milano 24 pavilonjából az első négy, mintegy  1900 projektnek adott otthont, közel 69 000 négyzetméteren. Ez természetesen nem összehasonlítható a kovid előtti Salone del Mobile szokásos méreteivel, de nem is ez volt a célja a kurátornak, Stefano Boeri építésznek és társtervezői csapatának: Andrea Caputo, Maria Cristina Didero, Anniina Koivu, Lukas Wegwerth, Marco Ferrari, Elisa Pasqual és Giorgio Donà tervezőknek.

Mivel a kiállítási standok területén lényegesen kevesebb személyzet és látogató tartózkodhatott egyidőben, így a szkennelhető QR -kódok, valamint a szuperszonál saját alkalmazásai szolgáltak a további információk kielégítésére.

Ezzel párhuzamosan a Salone del Mobile website-ján sajtótájékoztatók, számos termék- és brand bemutató, interjú és podcast kaptak helyet. Mindeközben jónéhány gyártó virtuális bemutatótermeket is létrehozott platformjain.

Stefano Boeri építész és kijelölt kurátor a „supersalone” sajtótájékoztatón   Fotó: Gianluca Di Ioia

ÚJDONSÁGOK  A KIÁLLÍTÁSRÓL