INOUT GARDEN

MODIZ – a lakberendezési üzletek új színfoltja

MODIZ – a lakberendezési üzletek új színfoltja

Elegáns kétszintes lakberendezési üzlet nyílt a közelmúltban Budapest egy könnyen megközelíthető, és egyszerűen parkolható, belváros közeli kerületében. Az üzlet megszületését a jelenlegi pandémiás helyzet kihívásaira reflektáló, ügyfélközpontú gondolkodás hívta életre.

Sajnos ismert tény, hogy a járvány terjedésével egyre több európai bútorgyártónál jelentkezett alapanyag hiány, illetve a gyártással és szállítással összefüggő kapacitási probléma. Ezek együtt pedig rövid idő alatt készlethiányhoz, határidő csúszásokhoz vezettek, ami a nagymértékben megnehezítette a bútorvásárlás kilátásait…

Emellett a pandémia egy komoly piaci átrendeződést is hozott itthon. A multi bútorcégek ebben az időszakban méginkább háttérbe szorították a magyar gyártókat, holott lenne igény az elérhető árkategóriájú, magyar gyártású minőségi bútorokra, lakberendezési termékekre.

A lehetőségeket mérlegelve, ezek fényében jött létre a MODIZ LAKBERENDEZÉSI ÜZLET, mely magyar bútorgyártók minőségi termékeivel, közepes árfekvésben, határidőre tudja kiszolgálni vásárlóit.

A MODIZ a piaci versenytársakhoz képest, egyedi szolgáltatásaival is innovátorként kíván fellépni. Árukészlete is az egyediségre törekszik, legyen szó korpusz-, vagy kárpitos bútorról, lámpákról, vagy lakberendezési kiegészítőkről.

Ebből a filozófiából kifolyólag alakult ki az a széles, kínálat – a bútoroktól egész a kiegészítő termékekig, amitől a koncepció egy lakberendési áruházzá nőtte ki magát.

MIT TAKAR A NÉV: MODIZ 

Az talán már kiderült, egy mozaik  szó, ami valójában kétféle is jelentést hordoz.

Egyrészt a MOdularitás és a DIZájn szavakkal játszik, másrészt átsejlik rajta az MO, mint a Magyarország rövidítés és a DIZájn, vagyis a magyar dizájn  fogalomképe is.

Utóbbi egyébként a cég kommunikációjának fő irányvonala is: a magyar dizájn, a magyar bútorgyártás hangsúlyozása. Azzal a nem titkolt céllal, hogy legyen itthon sikk magyar minőségi terméket vásárolni.

A MODIZ víziója az emberközpontúság. Ez egy olyan üzlet, ahol a vásárlót örömmel látják pl a kedvenc kutyájával, még akkor is, ha az nem apró termetű, ahol szakmailag végig segítik az elképzelését, és ahol mindvégig maximális figyelemben, empátiában és kiszolgálásban részesül.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ