INOUT GARDEN

Kiállítók – S/alon Budapest 2021

Brandek, újdonságok, forgalmazók

A S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás idei kiállítói listája most is kiemelkedően széles palettán mozog. A hazai és nemzetközi gyártók brandjei a klasszikustól a modern minimalista stíluson át az ikonikus kortárs designig  a legnagyobbak kínálatából nyújt ízelítőt. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül, mutatok néhány részvevőt, míg a kiállítók komplett listáját ITT TALÁLJÁTOK.

CODE

Sokan úgy ismerhetik őket, mint a Code, az olasz design bútorok forgalmazója. Az elmúlt években azonban sokat dolgoztak azon, hogy ne csak az értékesítőt lássák bennük, hanem a szaktudást és az ügyfélközpontú tervezői hozzáállást. Missziójuk, hogy világszínvonalú termékeket és szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleik számára. Mindezek mellett idén büszkén mutatják be közel 1400 négyzetméteren Európa egyik legnagyobb multi-brand üzletét, ahol olyan grandiózus márkák, mint a Minotti, B&B Italia, Maxalto, Cassina, Porro, Arclinea és Antonio Lupi bemutatása mellett a showroom megtervezése és kialakítása is az ő csapatukat dicséri.

 

UNIKET

Az Uniket már több mint 30 éve van jelen a melegburkolatok piacán. A vállalat fő tevékenysége neves európai gyártók magas minőségű szőnyegeinek és burkolatainak értékesítése, valamint az azokhoz kapcsolódó kivitelezési munkák elvégzése. A kollekciókban szereplő termékeket a harmonikus színvilág és változatos funkcionalitás jellemzik, így ezek egyaránt alkalmasak lakások, hotelek, egészségügyi létesítmények és közületi intézmények burkolására.

Az általuk képviselt márkák mindegyikének kiemelt fontosságú a környezetvédelem és a fenntarthatóság, így a legtöbb termékben nagyon magas az újrahasznosított alapanyagok aránya. A kivitelezés tekintetében sem az egyedi megoldások, sem pedig a lépcsőszőnyegek elkészítése nem jelent problémát, hiszen utóbbira saját szabadalmi mintaoltalommal is rendelkeznek.

 

INDAGROUP

Az Indagroup alapító tulajdonosa Pozsonyi József belsőépítész, formatervező. A cég nem csupán a tervezési, hanem minden lebonyolítással kapcsolatos projektmenedzsment feladatot is átvállal a megbízótól. 30 éves tervezői tapasztalatukat folyamatos ismeretszerzéssel és innovatív megoldásokkal gazdagítják, hogy minél jobban kiszolgálhassák ügyfeleik egyedi igényeit.

Erre kiváló példa a 3D nyomtatás alkalmazása egyedi termékek tervezésére és kivitelezésére. Referenciáik széles tárházában szerepel kis stúdiólakás, nagypolgári otthon, családi ház és szálloda is. Kis projektektől az egészen nagyokig mindenben fantáziát látnak.

 

DECOR FLOOR

A Decor Floor égisze alatt működő pointzero és pointone sok éve szerves részét képezi a hazai belsőépítészetnek. Legyen szó kiemelkedő minőségű burkolatokról, extravagáns bútorokról vagy egy ikonikus kiegészítőről, a pointzero és pointone bemutatótermei és nagy szakmai ismerettel rendelkező kollégai mindig tudnak segíteni. A lakossági ügyfelek kiszolgálása az elsődleges, ám egyre gyakrabban megtalálhatók termékeik közületi projekteken is, hiszen az építészek és belsőépítészek előszeretettel dolgoznak termékeikkel.

Fő csapásvonaluk a kerámiaburkolatok: méret, lapvastagság, dizájn, kültéri vagy beltéri felhasználás sem lehet akadály, szinte bármilyen egyedi elképzelésre van alternatívájuk. Emellett pár neves bútorgyártóval is partneri megállapodást kötöttek az évek során, így minőségi ülőgarnitúrák, székek, asztalok, kiegészítők közül is lehet válogatni. A lélegzetelállító tapétákról nem is beszélve.

 

SIL DESIGN

A több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő SIL DESIGN ma az ország egyik legnagyobb lakberendezési szakértője, tervezője és kereskedője. Közel kétszáz, kiemelkedő kvalitású gyártóval dolgozik melyek közül nem egy a világ élvonalbeli trenddiktáló gyártója és melyek közül többnek kizárólagos képviselője is.

 

EUROPA DESIGN

Az Europa Design közel negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális kialakításával, berendezésével. Tevékenységük lefedi a teljes körű irodai auditot, amelynél a cég stratégiai fejlődésének tárgyi, és belsőépítészeti akadályait, illetve igényeit veszik vizsgálat alá.

Az így kialakuló igényt ergonómiai, építészeti, üzemeltetési elvárások, valamint ingatlanszakmai szempontok szerint is meghatározzák. Közel 40 európai és amerikai cég termékét forgalmazzák, így egyedi megoldásokat kínálnak különböző stílusban és árfekvésben.

 

LAUFEN

Ennek a tradicionális svájci márkának a személyiségét a dizájn, a minőség és a funkcionalitás szimbiózisa határozza meg. A LAUFEN a ROCA csoport égisze alatt működő prémium márka, amely egyike a világ vezető gyártóinak, az egész világra kiterjedő disztribúciós hálózattal rendelkezik.

A cég alapkompetenciái a szaniteráru gyártás területeit ölelik fel. Több mint 125 éve használja a LAUFEN az ember által legrégebben ismert képlékeny anyagot, hogy innovatív szanitereket állítson elő csúcstechnológiájú gyáraiban, legendás svájci pontossággal. A LAUFEN magas szintű ismeretei a fürdőszobáról a kerámia gyártás mély ismeretéből és a kifinomult dizájn házasságából táplálkozik. A svájci dizájnnak köszönhetően a LAUFEN termékek már az első pillantásra is különlegesek, amelyek két nagy dizájn irányzatot egyesítenek magukban: a déli, érzelmekkel teli olasz dizájnt, és a pontosságot és a tisztaságot előtérbe helyező északi hagyományokat.

A LAUFEN szerint a kiváló minőség két szemszögből közelíthető meg: a gyártási ismeretek felől, illetve annak a gyakorlati haszonnak az oldaláról, amit a kész fürdőszoba a vevőknek biztosít – ez utóbbi nem minden esetben nyilvánvaló. A LAUFEN svájci vállalat olyan termékeket állít elő, amelyek a vizet, ezt a különösen értékes erőforrást, takarékosan használják fel, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a természeti erőforrások megőrzése iránt.

 

LG ELECTRONICS

Az LG filozófiája az emberek, az őszinteség és az alapértékekhez való ragaszkodás körül forog. Lényege: ügyfeleit megismerni és folyamatos innovációval optimális megoldásokat, új élményeket kínálni számukra, ezzel segíteni nekik, hogy jobb életet élhessenek.

Azok felé a fogyasztók felé fordulnak, akik mindig új tevékenységeket és kihívásokat keresnek a még több élmény és jobb élet eléréséhez. Az LG fokozatosan, kitartóan építette fel márkaarculatát, amelyen keresztül a mindenkor érvényes üzenet: „Life’s Good” – az élet szép. Korszerű, mégis hiteles, alapfilozófiáját mindenkor a jelen környezetben alkalmazza.

A S/ALON Budapest kiállításon az LG exkluzív környezetben mutatja be prémium 4K felbontású projektorát. Az LG CineBeam HU80KSW igazi moziélménnyé varázsolja az otthoni filmnézést és illeszkedik a terek adta lehetőségekhez mind designban, mind felhasználási opcióit illetően.

 

LOOMIOSA

A Loomiosa márka 2018-as budapesti alapításakor karakteres, exkluzív, a versenytársaktól azonnal megkülönböztethető termékek tervezését és gyártását tűzte ki célul, amelyek egy adott térbe lépve rögtön megragadják a tekintetet. A jelenlegi termékpaletta különleges formájú fém és 3D nyomtatott mennyezeti lámpákra fókuszál, amelyek mellett a közeljövőben más anyagok és újabb bútortípusok is bemutatásra kerülnek.

Magyarországon elsőként a 2021-es S/ALON BUDAPEST kiállításon kerül bemutatásra a márka legnépszerűbb modellje, a világ egyik legnevesebb dizájn pályázatán, az A’Design Award-on platina díjat nyert Leaf.