INOUT GARDEN

S/alon Budapest 2021

Ismét világvezető designerekkel villant a S/alon Budapest

Szeptember 24 -től 26 -ig az S / ALON BUDAPEST Lakástrend rendezvényen, a design és lakberendezés szerelmesei több mint 7000 négyzetméteren kompletten berendezett enteriőrökben fedezhetik fel a legújabb belsőépítészeti trendeket, és az innovatív design és termékújdonságokat.

A kiállítás területén több mint 100 exklúzív enteriőr várja az érdeklődőket, élesszerűen kialakított nappalikkal, gardróbokkal, konyhákkal, hálókkal és fürdőszobákkal… Bármi is legyen az otthon fókusza, most egyetlen hétvége alatt láthatók, tapinthatók és kipróbálhatók a legújabb bútorok, szőnyegek, tapéták, fürdőszoba és konyha berendezések. A termékek közt olyan attraktív designnal is találkozhatunk, mint például az egyedül álló bőr parketták…

Az eseményen hazai és nemzetközi designerek újdonságai, valamint szakértők, lakberendezőők és tervezők várják az érdeklődőket.

Fülöp Judit, a S/ALON BUDAPEST társalapítója:

„Büszkék vagyunk rá, hogy másfél éves kényszerszünet után egy ennyire nagyszabású eseménnyel várhatjuk a hozzánk ellátogatókat. A S/ALON BUDAPEST-en végre megelevenedik mindaz, amit az elmúlt hónapokban csak magazinokban és online felületeken nézhettek meg az építkezők, a lakásfelújítók és a design szerelmesei. Ez a különleges kiállítás remek lehetőség arra, hogy teljes életnagysában szemléljünk meg a legapróbb részletekig kidolgozott, kifinomult és időnként meghökkentő enteriőröket.

Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményeként szeretnénk rengeteg ötletet és inspirációt adni egy kivételes környezetben. A legnagyobb nemzetközi design márkák mellett hazai tervezők alkotásai, egyedi bútortervek, festmények, fényinstallációk, textilek, növénykompozíciók, illatok és hangok keltik életre a belsőépítészek és stylistok által megálmodott tereket. A különböző stílusú és hangulatú helyszíneken letesztelhetjük, hogy milyen színek, anyagok, formák és bútorok között érezzük igazán otthonosan magunkat.
A fenntarthatóság minden eddiginél fontosabb szerepet kap az eseményen, és számos olyan terméket, újdonságot mutatnak be a kiállítók, amit eddig sehol nem láthatott még a hazai közönség. „Vendégeink között dán, francia, olasz designerek is lesznek, de külön is kiemelném Wendy Morrison skót szőnyegtervezőt, aki személyesen mutatja be lélegzetelállító alkotását, a Pink Moon szőnyeget, amit öt hónapig készítettek kézzel Nepálban.”

Mindegy hogy az otthon melyik részletéről beszélünk,  a kiállítás több tucat különleges megoldást, izgalmas formát és egyedi tervezési megoldát mutat az érdeklődőők számára. A kiállítók a legfrissebb újdonságaikkal, a 2021-es kollekcióikkal debütálnak. A hagyományokhoz híven a legtöbb enteriőr tervezőjével ismét lehet személyesen is találkozni, ami még közvetlenebbé és személyesebbé teszi a kontaktust a kiállítók és látogatók közt.

A S/ALON BUDAPEST idei vendégországa Csehország lesz, melynek keretén belűl, számos fiatal cseh designer fog bemutatkozni. Külön érdekesség, hogy Anna Amélie divattervező első lakásdekoráció kollekciója is ezen a budapesti eseményen debütál.

A látogatókat a helyszínen speciality kávézó, bor- és pezsgőbár várja, az egész napos zenei aláfestést pedig élő DJ szett adja az esemény mindhárom napján.

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás, a Papp László Budapest Sportarénában tekinthető meg, szeptember 24-25-26-án.

Online jegyvásárlás és részletes tudnivalók: www.salonbudapest.hu