INOUT GARDEN

Villeroy & Boch design lámpák

Villeroy & Boch design lámpák

Az idei év igazi meglepetéssel indult a design világítás szerelmesei számára. A luxus porcelánjairól és prémuimkategóriás fürdőszobai berendezéseiről híres VILLEROY & BOCH, egy elegáns entrée-val néhány hónapja megjelent a high-quality enteriőr világítás piacán is.

Villeroy & Boch | Turin asztali lámpa

Bármilyen stílusról is beszélünk, a Villeroy & Boch lámpáival izgalmas látványt és különleges effektusokat hozhatunk létre a terekben. A visszafogot eleganciájú dizájnelemek, a kiváló minőségű anyagok és a kiemelkedő minőség együtt teszik különlegessé a Villeroy & Boch lámpáit.

MELBURNE

Modern mértani elemek újragondolásásból született, homokfúvott és ezüst színű üvegbúrás lámpa kollekció, kétféle  magaságban (69 cm és 150 cm) fehér és fekete fémvázzal kombinálva.

NEAPEL 2.0

A bel- és kültéri használatra is alkalmas vezeték nélküli Neapel 2.0  finom fényt és különleges élményt kölcsönöznek például a vacsora asztaloknak, családi és éttermi környezetben.

A kortárs építészeti trenekhez igazodó Villeroy & Boch lámpatestek lenyűgöző sokoldalúsággal kápráztatnak.

Különböző színváltozatokban és kivitelben, külön-külön vagy egymással kombinálva alkotnak igazi fénypontokat –  függesztett lámpák, állólámpák, asztali lámpák és állólámpák formáiban, újratötlhető, ledes kivitelben is.

PRAG

A fényes arany és ezüst foglalatú Edison típusú lámpák a modern, loft és vintage stílus otthonok remek világítótestei lehetnek étkezőkben, nappalikban és hálószobákban, egyesével, vagy akár különböző nagasságban, kompozíciókként belógatva is.

TOKIO

Modern dizájn, klasszikus forma – áttetsző buborékba zárva. A kortárs lámpa hármas és ötös függesztékben, illetve két különböző átmérőjű asztali változatban kapható.

STOCKHOLM

Bájos függőlámpák, ikonikus stílusban. A mennyezetre símuló ezüst vagy arany tartórúdakról egyesével lógó kehely alakú opálüveg lámpák, időtlenlen eleganciát és otthonos  hangulatot  ugároznak minden enteriőrben.

A klasszikus lámpatestek a tiszta elegancia és a modern könnyedség harmonikus összjátékát kínálják, amely minden enteriőr stílusos megkoronázása.

Ennek az összehangolt koncepciónak a révén a design egyszerre karakteres és finoman decens – és ez a kettősség az, ami időtlen hangulattal hatja át az enetriőröket.

MAILAND

Az elegáns formák és a klasszikus megjelenés összjátéka. A MAILAND kollekció a páratlan eleganciájú divat fővárost, Milánót testesíti meg különleges karakterében és trendtudatosságában.

EDINBURGH

A történelmi jelentőséggel bíró, lenyűgöző metropolisz ihlette kollekció, melynek karakterét az óváros patinája és az új, neoklasszicikus építészeti stílusának egybeolvadása adja. 

SHANGHAI

A gazdagság, a modernség és az elegancia  kifinomult esszenciája. A vertikális alapszerkezetre épített horizontális lámpatest nem más, mint a ellentétes irány páratlan összhangja, egy csúcsdesign lámpában materializálódva.

A Villeroy & Boch lámpa kínálatában több kültéri kollekció is megtalálható.

A hálózatról és napelemes módon is üzemeltehető lámpák, leginkább a mediterrán tengerpartok, illetve Dél-kelet Ázsia hangulatát árasztó, monoblokk jellegű lámpások, különböző színekben, formákban és méretekben.

BANGKOK

A hálózatról és napelemes módon is üzemeltehető lámpák, leginkább a mediterrán tengerpartok, illetve Dél-kelet Ázsia hangulatát árasztó, monoblokk jellegű lámpások, különböző színekben, formákban és méretekben.

CANNES

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK