INOUT GARDEN

MIENA színes mosdók a KALDEWEI-től

MIENA színes mosdók a KALDEWEI-től

A Kaldewei vékony falú színes Miena mosdók letisztult formáikkal és tökéletes kidolgozottságukkal engem azonnal lenyűgöztek. Attraktív, telt színeikkel életet visznek a modern fürdőszobák steril világába.

Színt adnak az eddigi vezető trendet jelentő neutrális designhoz, ezzel pedig utat nyitnak egy újfajta enteriőr kép és lakberendezési szemlélet kialakításához.

SWEET LOVE

Az intenzíven rózsaszínű mosdókagyló biztosan sokakat meg fog lepni. Használhatjuk egyszínű, egyetlen akcentusként egy visszafogott színű fürdőszobában, de választhatunk akár burkolatot, vagy további kiegészítőket is ebből  a színből – bár ez nekem azért már nagyon édeskére sikeredne.

SOFT TOUCH

A menta színű mosdókagyló gyönyörű kezdete lesz a zöld árnyalatokkal való játéknak a fürdőszoba kialakítássakor. Meríts ihletet az élénk színekből, és hozz létre egy teret, melyet a természet ihletett.

DEEP DREAM

A „nagy kékség” vagyis egy izgalmas kék mosdó, amely az óceán mélyét juttatja eszünkbe. Ez pedig ugye tökéletesen passzol a fürdőszobához, különösen ha fehér falakkal és natúr fával párosítjuk.

BLUE NAVY

A kék mosdó másik változata, jóval sötétebb és matt változatban. Érdemes megfontolni a használatát egy férfi fürdőszobában, brutál elegáns lesz. Ha pedig némi matt, vagy fényes krómmal, netán arannyal kombináljuk, a hatás nem marad el.

A Kaldewei Miena színes mosdók nem egyszerű kiegészítő színfoltok a fürdőszobában. Valódi inspirációforrások amiket igazán vétek lenne figyelmen kívül hagyni…

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ