HITACHI

A VILÁG EGYIK LEGJOBB HŰTŐSZEKRÉNY MÁRKÁJA

Üvegajtók, kihúzható fiókos design, automatikusan nyíló ajtók, speciális funkciók, különböző üzemmóddal ellátott rekeszek, páratartalom megőrző fiókok, dupla osztású ajtópolcok… alig néhány csupán, a több tucatnyi különleges tudás, és innováció közül, melyek elválaszthatatlanok a japán HITACHI prémium minőségű környezettudatos hűtőszekrényeitől.

A design, és a különleges tudás mellett, azonban van még egy igen csak kiemelkedő és értékes tulajdonságuk, a kimagaslóan magas, energiahatékony működés.

DUAL FAN COOLING – energiahatékonyság világszínvonalon… 

A rendszer lényege, hogy optimális hűtésteljesítményt biztosít mind a fagyasztóban, mind pedig a hűtőrekeszben, melyre egy hagyományos ventilátor nem lenne képes.

Emellett a beépített Eco Thermo szenzorok (hűtő és fagyasztótér)  minden egyes rekeszben külön észlelik a hőmérsékletingadozást, így mindig ehhez igazítják és az optimális hőmérsékleten tartják a különböző tárolórészeket, elkerülve ezzel a legkisebb energiapazarlást is.

INVERTER – garantált hűtésteljesítmény nagy feszültségingadozások mellett is…

A Hitachi hűtőszekrényekben nincs szükség feszültség ingadozásokat kompenzáló külön stabilizátorokra, hiszen a beépített innovatív inverterek tökéletesen tolerálják akár a kiugró feszültségingadozásokat is.

A japán cég hűtőszekrényei méret, szín és design tekintetében széles skálán, a mozognak, így a küllem és a tudás tekintetében mindenki megtalálhatja a számára minden tekintetben leginkább megfelelő készüléket.

A luxus szériát képező bruttó 651 liter kapacitású SIDE BY SIDE  exkluzív hűtőszekrények energiahatékonysága a világ élvonalába tartozik.

Az innovatív csúcstechnológia prémium minőséget és makulátlan, kényelmes kezelhetőséget biztosít, amire a koronát a készülékek egyedülálló designja teszi fel.

VIP – vacuum szigetelőpanel…

A Hitachi  innovatív szigetőpanelje valódi áttörést hozott az energiagazdálkodásban. A VIP egy olyan kiváló hőszigetelést biztosító, rendkívül vékony panel, melynek szigetelő képessége lényegesen magasabb a más hűtőszekrényeknél alkalmazott hagyományos, uretán szigetelőanyagoknál.

ECO MONITORING szenzor

A szenzor érzékeli, ha valaki közelít felé, ilyenkor automatikusan be- és kikapcsolja az energiatakarékos üzemmódot. Ez a funkció különösen hasznos akkor, amikor a család huzamosabb ideig távol tartózkodik otthonától.

AUTOMATIKUSAN nyíló ajtók

Az automatikusan nyíló ajtók, a leghétköznapibb problémát orvosolják. Ez egyszerűen annyit jelent, minél több dolgot tárolunk a hűtőajtóban, az annál nehezebben nyílik ki. Ugyancsak jól jön ez a funkció akkor is, ha épp teli kezekkel szeretnénk hozzáférni a hűtőhöz. A Hitachi hűtők ajtói kétféle módon is nyithatóak, csupán egyetlen érintéssel. Egyik mód, a “Touch open”amikor egyetlen érintéssel
nyitható mindegyik ajtó, külön-külön. A másik, a  “Slide open” funkció, amikor is az ajtógombot érintve, majd egy ujjat végig húzva rajta mindkét ajtó kinyílik.

 

A zöldségek hosszantartó frissességének megőrzéséhez a HITACHI hűtőszekrényei a zöldségtároló rekeszekben  megközelítőleg 90%- os páratartalmat tartanak  fenn a közvetett hűtéssel. A különálló rekeszben egyrészt mindig tiszta a levegő, másrészt az un. Nano Titanium filternek köszönhetően semmilyen szagot nem ad és nem vesz át a hűtő többi részészébe, illetve részéből. E mellett a filter egyedül állóan erős antibakteriális- és penészgomba elleneshatással bír.

 

Jég és vízadagoló tartálya folyamatosan biztosítja a tiszta jeget és vizet a hűtőbe integrált vízellátó rendszeréből. Méretes 4 literes tartálya bőven gondoskodik mindezekről, könnyen hozzáférhető, kiemelhető, utántölthető és tisztítható.

Az elegáns palacktartó polc  tökéletes, stabil, koccanás mentes  tárolási helyzetet biztosít a palackoknak, melynek kialakítás a prémium borok hosszantartó tárolását is lehetővé teszi.

További cikkek  |  Admirál Studio & Blancomania

Információk  |  Admirál studio & Blancomania

ELÉRHETŐSÉGEK

ADMIRÁL STUDIO  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/