INOUT GARDEN

Blanco kerámia mosogatók – változatos stílusban

Blanco kerámia mosogatók – változatos stílusban

Bármilyen új anyagok is jelennek meg a mosogatómedencék piacán, a kerámia mosogatók mindig is a kortalan elegancia legszebb képviselői maradnak, klasszikus és ultramodern stílusban egyaránt. A BLANCO kerámia mosogatói hosszú évek óta töretlenül tartják élvonalbeli helyüket, köszönhetően a német cég folyamatos fejlesztéseinek mind az alapanyag, mind a design területén.

Kiváló tulajdonságaik igen kedveltté teszik a vásárlók körében, hiszen a rendkívül kemény, sima és tökéletesen zárt kerámia felületének köszönhetően:

  • háztartási használatban ütésállók
  • karc- és foltállók
  • hőállók
  • lúg- és savállók
  • színtartók – közvetlen napsütésben sem károsodik eredeti színük
  • felületük higiénikus, élelmiszerbarát
  • egyszerűen, könnyen tisztíthatók

A legtöbb Blanco mosogató opcionálisan elérhető egy saját fejlesztésű, speciális, úgynevezett PuraPlus bevonattal, melynek köszönhetően a mosogató felülete víztaszítóvá válik, ezáltal pedig lehetetlenné válik a vízkő megtapadása, és az annak következtében felléphető rozsdás foltképződés.

Az a hit, hogy a kerámia mosogatók csupán fehér színekben léteznek már rég a múlté. A BLANCO kerámia mosogatói közel tucatnyi színből választhatók a fehértől egészen a fekete színekig.

A kerámia mosogatók ápolás rendkívül egyszerű, elegendő csupán mindennap egy kevés mosogatószerrel, majd egy puha, tiszta törlőruhával áttörölni.

Ha a vízkő megjelenne a mosogató felszínén, azt könnyedén eltávolíthatjuk a BLANCO speciális, Antikalk hígított ecet koncentrátumának segítségével.​ Azonban súrolóport, súrolókrémet soha ne használjunk, mivel azok károsítják kerámia mosogató felületét, ezzel tönkretéve annak zárt szerkezetét.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

a BLACO teljes kínálatáról, az Admirál Konyhastúdió és a Blanco Mánia elérhetőségein: