INOUT GARDEN

Design kanapé zen stílusban

Design kanapé zen stílusban

A francia LIGNE ROSET, Prado design kanapé, egy olyan szabadon konfigurálható ülőbútor, ami folyamatosan képes alkalmazkodni  pillanatnyi hangulatunkhoz, és aktuális igényeinkhez.

A kanapé egy letisztult megjelenésű egyszerű padot idéz. Tetszés szerint variálható és mobilizálható méretes hátpárnákkal, illetve kisebb henger- és hasábpárnákkal.

A súlyozott párnák a kanapén mozgatható háttámlaként, és önállóan a padlóra helyezve is működnek. Utóbbi esetben a földre dobott párnákból  barátságos, kuckós ülősarkok alakíthatók ki.

A kanapé kerevet része egyszerűen kettényitható, így szükség esetén könnyedén kaphatunk egy kétszemélyes, kényelmes vendégágyat is.

Szemből a párnák szabályos téglalap alakúak, oldalról rápillantva azonban rögtön látszik hátrafelé elnyújtott különleges ergonomikus designjuk. Speciális formájuknak és belső kialakításuknak köszönhetően nem deformálódnak, stabil támaszt nyújtanak, talpazatuk csúszásmentes  felülete pedig megakadályozza, hogy elmozduljanak az épp aktuálisan kijelölt helyükről.

A kétféle hosszúságban létező mélyen fekvő design kanapé feketére lakkozott lineáris acéltalpakon nyugszik, ennek köszönhetően pedig mind formájában, mind semleges színeiben nyugodt, határozottan keleties, zen hangulatot áraszt.

 

Ülőfelületének párnái átfordíthatók ami azt jelenti, hogy a kanapén akár kényelmes alkalmi ágyként is funkcionálhat.

A Prado kanapé huzata több száz különféle bútorszövetből és bőrből, választható, ráadásul igény esetén 2 különféle anyaggal vagy színnel lehet is kombinálható.

A Christian Werner által tervezett kanapé 120 és 240 cm-es 2 illetve 3 személyes kanapé méretekben kapható, hihetetlen kényelmes, 78 centis ülőmélységgel. A kollekciót mobil puff teszi teljessé, mely ülőbútorként, lábzsámolyként, vagy lerakóasztalként is használható.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

LIGNE ROSET BUDAPEST  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA