INOUT GARDEN

Wittmann / Miles design bútor

Wittmann / Miles design bútor

A SEBASTIAN HERKNER által tervezett kanapékból, fotelekből és asztalokból álló MILES bútor kollekciót a szépséges színű és jellegzetes formájú makaronok inspirálták, melyek tökéletes folytatásként egészítik ki a designer előző gyűjteményét, a hasonló gondolatok mentén született MERWYN -t.

Miles kanapé és fotel

Puha, kerek, hívogató, óvón körbeölelő… A Miles bútor gyűjtemény daraabjai tökéletes részletei a lakások, szállodai társalgók, irodák vagy a recepciók enteriőrdesignjának.

A háttámla kialakítása a slim designt követi, ami vékony mivoltának köszönhetően gyönyörű ívben öleli körbe a kanapé szinte teljes egészét, és egyben kartámaszként is funkcionál a bútor két oldalán.

Ez a kialakítás vizuálisan és szó szerint is a kényelmes, biztonságos, puha fészek fílinget támogatja akár a leghosszabb beszélgetésekhez is.

A feltűnően vastag ülőfelületeket vékony bőrcsík osztja ketté, így megjelenésükről tényleg azonnal a duci macaronok formája jut eszünkbe.

A fotelek hozzáadott értéke, hogy a kanapé vékony cső lábaival szemben, ezek forgólábon ülnek. Az egész lapos, tányérszerű forgóláb szinte láthatatlan, így a fotelek megtarthatták tömör, monolitikus formájukat, a finom gördülékeny mozgás pedig  kellemes és élvezetes meglepetésként érkezik, amikor helyet foglalunk bennük.

Miles pouf és pouflongue

A méretes puff, akár egy szabadon álló kényelmes pihenő, beszélgető sziget, vagy egy kellemes munkaállomás egy laptoppal az ölben. A Miles lábtartó, a kistestvér változat, ami még komfortosabbá teszi használatát.

A pufflongue és a lábtartó lebegni látszanak a térben, ami a szem elől rejtett, vékony Teflon csöves lábainak köszönhető.

Miles asztalok

A “klasszikus” bisztróasztal kortárs design újragondolása, melyben Sebastian Herkner valósággá alakítja a fantáziát. Egy apró, de alapjaiban meghatározó tervezési változás révén sikeresen alakította át az autentikus asztalt. Ennek legfeltűnőbb és legmeghatározóbb részlete a vékony csövekből kialakított henger formájú központi láb,ami első pillantásra egy kortárs oszlopot formáz.

Az oszlopot építő csövek különböző darabszámúak lehetnek – így változik a láb vastagsága. A csövek igény szerint változó színekben, de akár bőrrel burkolva is kérhetők. Az elegáns márvány asztallapok kétféle magasságú oszloplábon nyugszanak, az alacsonyabb változat dohányzó- , a magasabb kávézóasztalként funkcionál.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

INTERNI BUDAPEST  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA