INOUT GARDEN

Elica, kényelmes döntött páraelszívók

Mitől lehet kényelmes egy páraelszívó? Leginkább attól hogy nem kell folyton folyvást táncolni, vagy épp fejet kímélendőn jobbra-balra hajlongani körülötte. Ezért nem meglepő, hogy manapság, az egyik legkeresettebb és  legkedveltebb fali elszívó típus, a döntött páraelszívó.

Az ELICA döntött páraelszívóinak legnagyobb előnye, a  kialakításukban rejlik. Az átlagos magasságba szerelt kürtős páraelszívóhoz képest itt a fejünk teljes biztonságban van a készülék sarkaitól.

Hatékonyságát formája nem befolyásolja, ráadásul megjelenése rendkívül látványos.

A döntött ernyős páraelszívók többi társukhoz hasonlóan szénszűrős, és külső kivezetése formában, vagyis keringetős és légelvezetős  üzemmódban egyaránt használhatók.

További előnyük, hogy a más típusú páraelszívókhoz képest lényegesen alacsonyabban is szerelhetők. Ezért az elszívásuk hatékonyabb, és nem mellékes szempontként, a nem modell magasságú tulajdonosaiknak is kényelmes elérhető kezelést biztosítanak.

ELLE

80 cm széles, fekete, vagy színtelen homokfúvott üveg előlapos, döntött fali páraelszívó. Szénszűrővel és fali kivezetéssel is működik,  amihez kétféle hosszúságú  kürtő is kapható.

Kellemes fényű, energiatakarékos led világításának érintőszenzora, illetve a 3+ 1 fokozatos szintén szenzoros vezérlése azonnal reagál a legfinomabb érintésre. Nagy teljesítménye halk működéssel társul, ami kimondottan kívánatos és hasznos a konyha-nappali-étkező egylégterű enteriőrjeiben.

AMELIE

Igazi gyöngyszem a páraelszívók közt a rusztikus, romantikus stílust kedvelők számára. Végre egy elszívó, ami nem a megszokott mediterrán/angolos harang kupolát hozza és mégis elképesztő harmóniával illeszkedik környezetébe.

Ránézésre egy lazúros keretű, döntött tükör a falon, ami valójában a legmodernebb technológiájú és tudású páraelszívók egyike.

A gyönyörűen kidolgozott fa és a tükör kombinációja igazi egyéniséggel ruházza fel a készüléket, melynek designja így már a nappali meghatározó részletével – a tükörrel –  játszik a konyhában is.

Megjelenése könnyen igazítható a konyha színeihez, hiszen kerete tetszés szerint választható natúr lakkozott, festett fehér valamint fehérített fa színekben, amik mellett igazi slusszpoén a teljesen natúr változat, mely lehetővé teszi bármilyen más szín használatát is.

Maga a tükör előlap egy széles nyitható, önzáró panel, amely pofonegyszerűvé teszi a szűrő cseréjét, míg ledjei a munkafelület hatékony megvilágításáról gondoskodnak.

CONCETTO SPAZIALE

Concetto Spaziale, az innovatív cristalplantból készült elszívó, mely alapanyagának köszönhetően elegáns design görbék játékával egyszerre nyújt lágy, ugyanakkor dinamikus megjelenést.

A kétféle, pala-fekete és matt-fehér színekben kapható páraelszívó ma az egyik legmagasabb hatékonyságú készülék a piacon, mind teljesítményét, mind hihetetlenül alacsony zajszintjét tekintve.

Ezek a kiemelkedő tulajdonságai a felületén megjelenő, komoly számítások alapján megtervezett,  és nem csupán esztétikai célokat szolgáló design görbéknek köszönhető.

Intelligens Tune-fehér funkciója lehetővé teszi, az elszívó világítás tonalitásának hozzáigazítását a konyha (hideg/meleg) fehér árnyalatához, ezzel hozva harmóniába azt a konyha többi világítási funkciójával.

Érintőképernyős vezérlője A + energiaosztályú, nagy szűrési hatékonyságú készüléket működtet,  maximális tisztaságot biztosító, végtelen egyszerű karbantartási mód mellett.

MAJESTIC

Döntött, fekete / fehér üveg és polírozott acél érintőszenzoros páraelszívó, 60 és 90 centiméteres szélességben. A Majestic része az Elica technológiai termékcsaládjának a Streamnek, mely egy hármas kapcsolódási rendszer, illetve egy wi-fi irányított kommunikáció a főzőlap, a páraelszívó és az Elica intelligens levegő ellenőrző rendszere, a SNAP között.

STRIPE / STRIPE URBAN

A 90 cm széles design fali elszívó különlegessége, hogy ernyője a fekete és fehér üveg design mellett, hatásában tökéletes öntöttvas, illetve cink struktúrában is megjelenik.

Az érintő szenzoros vezérlésű készülék igény szerint külső kivezetéses  és belső keringetéses móddal is választható. Alacsony zajszintje tökéletesen alkalmassá teszi lakószobákkal egy légtérben lévő használatra is.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA