INOUT GARDEN

Villeroy & Boch kültéri lámpák – az Advent varázsához

A luxus porcelánjairól, valamint  prémiumkategóriás fürdőszobai berendezéseiről és burkolatairól híres VILLEROY & BOCH immáron 2 éve jelentős tényező lett a design világítás piacán is. Tavaly már mutattam néhány gyönyörű lámpát a beltéri kollekcióiból, most pedig a kerti lámpái közt néztem kicsit szét így, a közelgő Advent idején, mikor is jól esik egy meleg plédbe burkolózva, forró teát kortyolgatni és beszélgetni a teraszon.

BANGKOK

Ezek a hálózatról és napelemes módon is üzemeltethető kültési világító testek leginkább a mediterrán tengerpartok, illetve Dél-kelet Ázsia hangulatát árasztó, monoblokk jellegű lámpások.

A fehér, illetve fekete matt, porszórt alumínium lámpák 50, illetve 33 centiméteres magasságban készülnek, és tetszés szerint helyezhetők földre, vagy az asztalra.

Fényerejük fokozatmentesen szabályozható, így mindig optimálisan igazítható a szabadtéri fényviszonyokhoz.  A masszív alumínium lámpák mind alapanyaguknak, mind pedig az IP65-ös védelmi osztályuknak köszönhetően télen és nyáron egyaránt ellenállnak, és tökéletesen tolerálják az időjárási viszonyokat.

CANNES

Az elegáns design lámpa nemes antracit és fehér színeivel bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik.

Szürkület-érzékelője, és fényerő-szabályzója egyszerű testreszabást és optimális használatot biztosít, a nap bármely szakában, bármilyen fényviszony közt. Beépített napelemeinek köszönhetően automatikusan újratöltődik, míg IP65-ös védelme garancia a biztonságos kültérhasználatára. A kecses lámpa egyszerűen mobilzálható, helyezhetjük földre, asztalra,  de a fali konzoljának segítségével szerelhetjük akár falra is .

Ha a lámpa nem kap elegendő napfényt, 48 óra használat után USB kábelen keresztül újratölthető.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

VILLEROY &BOCH

Saaruferstrasse 14
66693
Mettlach
Germany

 

https://pro.villeroy-boch.com/en/gb/home

FORGALMAZÓ - Budapest

VILLEROY & BOCH BELVÁROS 

 

Márkaüzlet:

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Nyíregyháza

VILLEROY & BOCH NYÍREGYHÁZA

 

Márkaüzlet:

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1.
+36 20 417 1708
nyiregyhaza@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Szeged

VILLEROY & BOCH SZEGED

 

Márkaüzlet:

6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
További  CIKKEK  és  KÉPEK