INOUT GARDEN

FAP burkolat inspirációk a természetből

A közelmúltban új, cementhatású burkolólap kollekciót mutatot be a FAP CERAMICHE, amely a természet és mesterséges anyagok közötti modernséget szimbolizálja.

Az YLICO megkülönböztető jegye a beton – amelyet általában olyan tulajdonságokkal társítanak, mint az erő, a súly, és a markáns megjelenés – újra gondolása egy olyan anyaggá, amely mindezeknek pont az ellentéte.

A FAP ezen varázslat révén olyan finommá és könnyeddé változtatta a betonhatású burkolatot mintha az egy puha textil lenne, ami így képes a falakat és padlókat új értelemmel felruházni.

FLOWER WALLS

Sejtelmes, elmosódott virágok, mintha csak egy finom hernyóselymet tapintanánk…  Ettől talán nincs is tökéletesebb látvány, ami behozza a természetet a falak közé.

Színeivel és botanikus mintázatával, számos FAP alapcsempéhez gyönyörűen illeszthető, egyszínű, cement, vagy épp fahatású alaplapokhoz egyaránt.

Hatalmas, 120×278 cm-es impozáns méretei nagyvonalú eleganciát tükröznek.

Megjelenése mozgalmas mintázata ellenére is nyugodt összhatást nyújt, különösen semleges föd, és erdőszínekkel kombinálva.

FLOWER CONCRETE

A pihentető égbolt és szürke és kék árnyalatainak párbeszéde elevenedik meg a hiperfényes virágoktól burjánzó Flower Concrete dekorációs csempéken.

Finom, semleges árnyalatú gyűjtemény, amiben a színt a szürke alappal gyönyörűen harmonizáló virágok szürkéskék közepe jelenti.

A tagadhatatlanul modern kortárs jellegét ennek a monokrom designak, illetve  a virágok fémesen csillogó szárainak és leveleinek köszönheti, melyik mint olvasztott és megfolyt fémek jelennek meg a felületeken.

Cement és beton-, valamint szürkéskék koptatott hatású alaplapokkal egyaránt stílusos megjelenést nyújt a helyiségeknek.

PETALS

Hangulatában hasonló, színeiben és abstrakt mintáiban azonban merőben eltérő dekorációs burkolat. Ez a kollekció a lemenő Nap narancsos színeiből építkezik, fémes, aranyos csillogású részletekkel gazdagítva.

TROPICAL GREEN

Nagyon buja, nagyon trópusi, nagyon attraktív, nagyon szeretem!

A Fap Tropical Green egymást átfedő mintái és textúrái térbeliséget és mélységet adnak ennek az egyedül állóan szép porcelán burkolatnak.

Az esőerdei levelek közül szuggesztív módon emelkednek ki a papagájvirágok fényesen domború sziluettjei.

A kompozíció nyugalmat sugárzó designja valódi pihenésre késztet, aminek a környezetében könnyű a mindennapok rohanását elfeledni…

Az így megszületett végeredményt értékelhetjük, a közösségi alkalmazásokban megoszthatjuk, illetve a gyár számára be is küldhetjük, mint kiindulást a konkrét tervezéshez.

RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

TÖLTSD LE A PDF KATALÓGUSOKAT

Ylico

MÉG TÖBB CIKK A FORGALMAZÓ BURKOLATAIRÓL