INOUT GARDEN

FIORANESE BOHO -a báj és a romantika kortárs csavarja

A FIORANESE BOHO, az olasz gyár Cementine sorozatának  legújabb tagja. Designját az autentikus szürke és téglaszínű, hatszögletű illetve négyszögletes cementlapok ihlették. A XX. század elején ezek a kicsi cement és a beton lapok rendkívül népszerűek és kedveltek voltak. Gyakran használták az otthonok, a gyárak és a középületek padló- és falburkolataiként.

Manapság talán az egyik legkedveltebb burkolatfajta ez a cementlap, annak mind az eredeti, mind az innovatív, gresből készült változata. Ez a burkolat típus magában foglalja a gres lapok összes kiváló tulajdonságát: a rendkívüli keménységet, a kimagasló kopásállóságot, a tökéletes fagyállóságot és higiéniát.

ÚJRAÉRTELMEZETT AUTENTIKUS BURKOLATOK

Az autentikus kompozíciók az egyszerű színek váltakozásán alapultak, virágokkal, indákkal, egyéb organikus és geometrikus motívumokkal. Ezek a divatos Liberty és Deco stílusokat értelmezve padlóburkolatként új alternatívái lettek a szőnyegeknek.

Mindeközben megjelenésükkel garantálják ugyanazokat a funkcionális határvonalakat és azt a vizuális erőt, mely eddig csupán a részletgazdag szőnyegekre volt jellemző.

A FIRAESE BOHO Mix kollekciók dobozaiban vegyesen található a tucatnyi minta, amiből mindenki úgy alakítja a saját egyedi designját, ahogyan neki az a legjobban tetszik.

A teljes keresztmetszetében színezett, full body greslapok hatféle szabályosan ismételhető mintáiból,  kétféle mixből és nagyobb, 40 × 40 centiméteres modulok állnak. Egymással szabadon variálhatók, kombinálhatók és széles körben használhatók a különböző stílusok kialakításához a lakóterekben.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GOLDENGRES-DADO BT