INOUT GARDEN

Francia romantika a Villeroy & Boch porcelánokon

A Villeroy & Boch egyik legbájosabb étkészlete, a francia vidék hangulatát idéző PETITE FLEUR. A csodaszép porcelánsorozat apró virágdíszítésével igazi romantikus hangulatot teremt a nyár hétköznapi és ünnepi étkezéseihez.

Egyszerre diszkrét és színes, romantikus és játékos. A természetességükben gyönyörű virágmotívumok  időtlen szépséggel ruházzák fel a kiváló minőségű prémium porcelánokat. Legyen szó reggeliről, ebédről, egy délutáni kávéról, vagy vacsoráról, a Petite Fleur a country étkészletek sokféleségével bűvöl el a nap bármely szakában.

A porcelánok felületét tipikus 19. századi dekoráció díszíti, az apró ibolyák, százszorszépek, csipkebogyók és nefelejcsek pedig üdítő virágtengerré varázsolják asztalokat. Ezek a finoman szétszórt kecses kis virágok a étkészletek minden darabját beborítják.

A filigrán virágmotívumok tökéletesen illeszkednek a Petite Fleur porcelánok  szépen ívelt organikus formáihoz.

A kollekció 28 darabból áll – tányérok, csészék, tálaló-és salátás tálak, kiöntők – melyek akár darabonként is megvásárolhatók, így bővítve évről évre a már meglévő készletet.

A prémium porcelánból készülő Petite Fleur a mindennapok mellett rendezvények és ünnepi alkalmak, pl szabadtéri romantikus esküvők ünnepi terítékeként is használható.

Nyugodtan tehetjük mosogatógépbe és mikrosütőbe is, hiszen sem a porcelán, sem a minták semmilyen károsodást nem fognak szenvedni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK