INOUT GARDEN

Leonardo Calmo – őszi pillanatok

Leonardo Calmo – őszi pillanatok

Jó pár hete már, hogy a nyár fénye és csillogó életteli színei átadták helyüket a nyugalom és az érzékiség pillanatának, ahol a barna, zöld és bézs természetes árnyalatai uralkodnak. Azoknak a meleg földszíneknek, melyek a fehér tisztaságához és a fa rusztikusságához társulnak, így teremtve elegáns és barátságos légkört az őszi otthonokban.

A leghíresebb üveggyártó cégek egyike a LEONARDO, CALMO kollekciójával magához ragadja ezt a pihenésre csábító pillanatot. Üvegtányérokkal, tálakkal, vázákkal, üvegmozaikból készült lámpásokkal és gyertyatartókkal, pompás fa- és porcelánszobrokkal, valamint az eozinos felületekkel egész egyszerűen felejthetelenné varázsolja ezt a befeléfordulásra késztető őszi időszakot.

A CALMO üvegtárgyak természetességével és eleganciájával, személyre szabhatjuk belsőtereinket, és meghitt pillanatokat élhetünk át a családunkkal vagy a barátainkkal a hosszú, egyre hűvösödő estéken.

CALMO MOZAIK MÉCSESTARTÓ

A gyönyörű, csillogó mozaikszemekkel kombinált mécsestartók manufaktúrális módon, háromféle méretben készülnek.
A 7, 10 és 13 centiméteres mécsestartókat akár egyesével akár csoportosan is helyezhetjük az asztalokra, komódokra, polcokra.

CALMO TÁNYÉROK ÉS TÁLAK

A Calmo tányérok és tálak az étkezőasztalon teremtenek őszi hangulatot. A szofisztikált, szürke alapon körbefutó hangsúlyos grafit és rőtvörös körök, az abszolut modern, geometrikus design ellenére is érzelmekkel és melegséggel  telítettek.

A kollekciót háromféle méretű lapostányér, és műzlis tálka – amit én krémlevesnek is gond nélkül használok –  valamint kétféle méretű salátás/tálaló tál alkotja.

CALMO VÁZA

Számomra ez egy csupa izgalom, és csupa kettősség váza. Egyszerre kortárs, és századfordulós – attól függően, hogy mit szeretnék belelátni. Engem  modern designja ellenére is Nagyim eozin mázas Zsolnay vázáira emlékeztet. Pont úgy irrizál, pont úgy játszik a színekkel ahogy arra gyerekkoromból emlékszem.

És pont ezért imádom… Modern, de mégis tele nosztalgikus, otthonos, bensőséges érzelmekkel…

CALMO BAGLYOK

Húú… Hát igen…  Aki szereti a bagolyokat, az nem fog szó nélkül elmenni mellettük. Az őszi enteriőr dekoráció megkerülhetetlen karakterei. Kisebbek és nagyobbak, fehér és sötét, méregzöld porcelánból.

Letisztult megjelenésükkel tökéletes kísérői a Calmo kollekció többi elemének.

Mind színeikben, mind formavilágukban harmónikus, ugyannakkor izgalmas ellenpontozásai a meleg, fülledt stílusban tartott födszínű őszi gyűjteménynek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

Márkabolt:

LEONARDO MINI BUTIQUE

1052 Budapest, Régi posta u. 2.
+36 20 592 1911
Nyitvatartás:  H-Szo: – 10-19  |  V: 11-16