BLANCO FARMHOUSE TÍPUSÚ MOSOGATÓK

ÓRIÁS SZOKNYÁS MOSOGATÓ DESIGN

Rusztikus mosogató – a mediterrán, provence-i, farmhouse, country konyhák jellegzetes kötényes, szoknyás mosogatója…

Számtalan jelző, egyetlen mosogató medence típusra, ami nem más, mint a vidéki konyhák óriás méretű szögletes mosogatója, legyen az a vidéki Angliától kezdődően, Olaszország dimbes-dombos falvain át, a levendula illatú francia településekig Európa szerte bármerre is …

RUSZTIKUS MOSOGATÓK ÚJRAÉRTELMEZVE | BLANCO VINTERA XL 9

A jól ismert formák, minták, színek és anyagok gyakran inspirálják az új tervezési trendeket. Pont így történt ez a BLANCO VINTERA XL 9 mosogató esetében is, amelyet a korábbi konyhai hagyományok inspiráltak, és amelyet a modern vidéki stílusra terveztek.

A mosogató feltűnő elülső része a kötény, melynek tökéletes derékszögű kialakítása hibátlanul illeszkedik a 90 cm-es széles szekrényelembe.

Egyenesvonalú geometrikus formáját a tervezők bár a modern esztétikához igazították, azonban mindvégig ügyeltek a rusztikus, mediterrán filing életben tartására.

A Vintera XL nem csupán méretében de az átlagostól – pozitív értelemben – eltérő, lényegesen nagyobb mélységében is különbözik a megszokott mosogatómedencéktől. Ezzel lenyűgözően tágas helyet kínál a nagyméretű edények,  wokok és a tepsik könnyű tisztításához.

A klasszikus vintage megjelenés, és a 10 féle színű, kimagasló minőségű silgránit alapanyag teszik ellenállhatatlanná ezt a modern köntösbe bújtatott rusztikus mosogatót.

Színéhez megfelelő csaptelepet is választható a Blanco kínálatából, így tartva harmóniában a mosogató egység megjelenését.

1 ÉS 2 MEDENCÉS KERÁMIA MOSOGATÓK | BLANCO VILLEA FARMHOUSE

A BLANCO KERÁMIA mosogatómedencék a természet és a design harmóniáját tükrözik. Különböző korpusz magassággal kombinálhatók viszont a munkalap alá épített verziók kizárólag gránit, technikai kő és kerámia munkalapok alá építhetők be!

 

Tulajdonságok, megjelenés:

  • Maximális medencenagyság a legjobb gyártási és rögzítéstechnika révén
  • Könnyű és egyszerű szerelhetőség
  • A legkényelmesebben ápolható kerámiaanyag
  • Újragondolt modern desig.

További cikkek  |  Admirál Studio & Blancomania

Információk  |  Admirál studio & Blancomania

ELÉRHETŐSÉGEK

ADMIRÁL STUDIO  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/