INOUT GARDEN

Poltrona Frau luxus ágyak

Poltrona Frau luxus ágyak

Páratlanul szép, valódi luxus ágyak találhatók az olasz POLTRONA FRAU portfoliójában, melyek közül nem egy igazán királyi méretekkel rendelkezik.

Alta Fedelta

Az olasz designer, Daniela Puppa által tervezett Alta Fedelta, egy méretes, és rendkívül kényelmes  szövet illetve bőr kombinációjú ágy.  Különlegességét a bőr fejtámlájának hangsúlyos zsinórozással rögzített puha, levehető textil borítása adja.

Ötféle mérete, az átlagos 160 centiméteres szélességtől, egészen a 209 centiméteres KING SIZE méretig terjednek

Ezekhez a szélességi méretekhez háromféle hosszúság tartozik,melyek közül a legnagyobb 239 centiméter. A páratlan komfortérzet mellé tökéletes tárolási lehetőség is társul. Az ALTA FEDELTA belseje két külön rekeszre osztott nagy tároló fiókot rejt. Ezek könnyen és egyszerűen hozzáférhető a professzionális gázrugós nyitószerkezetnek köszönhetően. A hab a tortán pedig mozgatása, ami gyerekjáték, két aláépített görgő segítségével.

Times

A luxus ágyak illusztris tagja a TIMES,  melynek egyszerű stílusát a híres betűtípus tipográfiája ihlette.  Ez az az ágy, amely tökéletesen megtestesíti a Poltrona Frau új elképzelését a hálószoba legfontosabb bútorbarabjáról.

A fejtámasz, nagysága ellenére is könnyed hatást nyújt, mely egyébként a bőr és a fa egyéni kombinációja az ügyfél által kiválasztott formában.

Kellemes vizuális élmény a függőleges és vízszintes bőr csíkok játéka, melyek szép arányban osztják a puha bőrrel bevont nagyvonalú fejtámla párnákat.

A nagy párnák és bőrcsíkok által keltett üres területek nyugodt egyensúlyt árasztanak, minden felesleges részlettől mentes, természetes eleganciával.

Lola Darling

Szintén 2018-ban került bemutatásra Roberto Lazzeroni LOLA DARLING ágya, melynek legfőbb éke, a gyönyörű ívben hajló,  precíz  kézművességgel készített tűzött fejtámla.

Ez Lazzeroni modern értelmezése az ikonikus Poltrona Frau ágyaknak. A bőr virtuóz kivitelezése a tradicionális gombokat és az általuk kialakított finom gyémánt konvexeket helyettesíti.

Az ágy minden részlet eleganciát sugároz. A Tone-in-tone Pelle Frau® bőrkárpit az ágy teljes egészét, az ágykeret külső és belső részét, a háttámla hátsófelületét, de még a kecses henger alakú lábakat is beborítja.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

INTERNI BUDAPEST  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA