INOUT GARDEN

Válogass a legjobb konyhai munkapultok közt

Cosentino | Dekton

A konyha leglátványosabb eleme a konyhabútor, azonban annak megjelenését döntően befolyásolja a munkapult látványa, anyaga, és designja.

INNOVATÍV KŐÖRLEMÉNY MUNKAPULTOK

A legújabb  technológiákkal készülő különböző természetes kő őrlemény alapú munkapultok, az egyik legkiválóbb választások napjaink konyháiba.

A spanyol Cosentino világvezető termékei, a DEKTON és SILESTONE munkapultok, prémium minőségben, szebbnél szebb textúrában, változatos méretekben és vastagságban készülnek.

A mai trendenek megfelelő, átlag 20mm-es munkapult vastagságot a spanyol gyár 12 mm-re csökkentette, ezzel még inkább hangsúlyozva a rendkívül vékony, egyedülállón légies, slim designt a konyhában.

Cosentino | Silestone
Cosentino | Silestone

A látvány azonban igénytől függően, egy markáns, robusztus megjelenés irányába is eltolható, hiszen ezek a munkapultok optikai vastagítással 50, de akár 100 mm-es vastagságban is gyárthatók.

Sőt, a különböző vastagságú lapok variálhatók is egy térben, a még izgalmasabb design érdekében.  Amennyiben egységben szeretnénk tartani a konyhaenteriőrt, akkor a mindössze 0,4 vagy 0,8 cm vastagságú változatokból a munkapulttal megegyező hátpaneleket is választhatunk az elegáns, nagyvonalú hatás kedvéért.

A Cosentino burkolatok nem csak konyhai munkapultok, de bútorforntok, vagy komplett konyhai szigetek kialakítására is alkalmasak.

Cosentino | Dekton
Cosentino | Silestone

A SILESTONE és a DEKTON színei  közt hideg és meleg árnyalatok, matt  illetve fényes felületek egyaránt megtalálhatók.  Textúráiban a legértékesebb márvány, gránit, valamint a kortárs építészeti által jelenleg preferált fém, beton, és műgyanta textúrákat eleveníti meg, amivel szerteágazó, széles palettát kínál a vásárlók, a lakberendezők és belsőépítészek számára.

Cosentino | Dekton

PRÉMIUM LAMINÁLT MUNKAPULTOK

Európa egyik legnagyobb konyhai lamináltmunkapult gyártója az innovatív trendközpontú szemlélettel bíró EGGER, aki mára az iparág egyik vezető cégévé vált.

Az Egger konyhai munkalapjai a legkülönfélébb stílusok mindegyikében  tökéletes vizuális élmény nyújtanak. Mintegy százhatvanféle megjelenési formában egyesítik a német precizitást, a tartósságot és a vonzó megjelenést.

Többrétegű és nem egy esetben speciális anyagszerkezetük révén minden esetben  garantálják a legkiválóbb felületi minőséget.

Egger laminált konyhai munkapult
Egger laminált konyhai munkapult

ABS élzárásuk tökéletesen harmonizál az alaplapok struktúráival, így sem látványában, sem tapintásában a legkisebb különbséget sem mutatja az alaplapokhoz képest.

Az EGGER amúgy is rendkívül széles konyhai munkapult palettája a 2017- ben ismét több tucatnyi újdonsággal bővült, az új színektől indulóan a klasszikus fa- és elegáns kőhatásokon át, a legdivatosabb ipari struktúrákig.

Egger laminált konyhai munkapult
Egger laminált konyhai munkapult
Egger laminált konyhai munkapult

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

a COSENTINO és EGGER teljes kínálatáról, az Admirál Konyhastúdió és a Blanco Mánia elérhetőségein: