INOUT GARDEN

Villeroy & Boch otthonteremtés 275 éve

A Villeroy & Boch neve 1748 óta egyet jelent a prémium minőséggel, a decens eleganciával, valamint a porcelán és kerámia gyártással kapcsolatos jövőbe mutató innovációkkal.

A Villeroy & Boch célja kezdettől fogva olyan otthonok tervezése volt, ahol az emberek élvezhetik az élet minden pillantát.

Az „otthonteremtés” többet jelent, mint egy ház díszítése…  az otthonteremtés a személyes víziók megtestesüléséről szól, ahol az életstílusok valósággá válnak, ahol a hazaérkezés fogalma kiteljesedik.

Ezt a kerek éfordulót ünnepli most a Villeroy & Boch egy olyan exkluzív jubileumi kollekcióval, mely igazán méltó a patinás gyár világhírnevéhez.

Az új, limitált kiadású gyűjteményben a legújabb trendek, az egyik legsikeresebb design, a  Paradiso dekor modern és stílusos újraértelmezésében tükröződnek vissza.

A cég több évszázados történelme során számtalan porcelán design született. Sokuk bestseller lett, amik mára a Villeroy & Boch klasszikusainak részévé váltak,  melyek közül ötöt választottak ki:

  • az időtlen Alt Luxemburg
  • a varázslatos virágos Mariefleur
  • a nosztalgikus Petite Fleur
  • az egzotikus Avarua
  • és a kifejező  Paradiso porcelánokat.

Ezek motívumai kerültek arra az ötféle jubileumi bögrére, melyeket finoman rajzolt, romantikus, szív alakú keretben foglaltak.

LA BOULE PARADISO

A gömb étkészlet egy időtlen belsőépítészeti ikon, amely a dizájn, az innováció és a minőség szinonimája. A mostani limitált kiadású évfordulós darabon a gyár a hagyományos rézkarc megjelenést idézte, élénk narancssárga árnyalattal kombinálva

BIRTHDAY CAKE PARADISO

Egy tányérból, egy tálból, egy bögréből és egy kúpos gyertyatartóból álló, sokoldalú, moduláris dekorációs darab. A La Boule-hoz hasonlóan ez a születésnapi tortát idéző design is a lenyűgöző porcelán készletek egyik örök klasszikusa.

BLANKET PARADISO

Az eredeti „Old Luxembourg” dekorációt először 1770-ben alkalmazta a Villeroy & Boch a porcelánjain. Akkoriban még senki sem gondolta volna, hogy a finom kis kék virágos ág végül a Villeroy & Boch egyik legsikeresebb dekorációja lesz. A tekervényes indák,  csábító gyümölcsök, és kecsesen megrajzolt virágok közt egzotikus megjelenésű paradicsom madarak repkednek, melyek színvilágát, most a klasszikus kék rézmetszetekhez igazították, kifejezetten a 275. évforduló alkalmából.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK