INOUT GARDEN

Kerlite Art – művészi kerámia burkolat

Kerlite Art – művészi kerámia burkolat

Változatos méretű, moduláris porcelán lapok kaptak új értelmet a Kerlite koncepcióban, hogy művészi kerámia burkolat formáiban nyissanak új dimenziókat az enteriőrdesignban.

A Kerlite 3,5 milliméteres  ultravékony porcelán lapjai, mint üres festővásznak kínálták a lehetőséget a Cotto d’Este számára.

A már ismert 12 kollekció, további 4 attraktív designnal bővült, és a WONDERWALL újra elkápráztatta az egész világot.

Az új kollekciók az előzökhöz képest kisebb,  50 x 100 cm-es méretekben készülnek, motívum világuk pedig a festmény jelleggel szemben, a szerialitásra épül.

Az üvegszál erősítésű vékony porcelánlapok könnyűek, ugyanakkor erősek, ellenállnak a nedvességnek. Tapéta hatásuknak köszönhetően tökéletesek olyan belsőépítészeti projektekhez, melyek egyedi és nagyvonalú hangulatot szeretnének nyújtani az építészeti tereknek.

Perspektívikus hatásaival, káprázatos színeveli, és a gyönyörű grafikai mintázatokkal minden entriőr fókuszává válnak.

PRINTEMPS

Mélyzöld, organikus mintázata egyszerre sugall nyugalmat és élettel teli paradicsomi hangulatot. Aprólékosan kidolgozott részleteiben szinte életre kelnek a levél textúrák és erezetek, megelevenednek a fény és árnyékok, kézközelivé válnak a mélységeket és 3d hatások.

FOLIAGE

A Printems design tüzes, naracs-vörös változata. Élénk, intenzív hatása révén tökéletes a kisebb falszakaszok hangsúlyozására.

PLUME

Merész, pávakék burkolat, ami a magában hordozza a különleges madár ékszerszépségét, minden finomságát és légiességét.

DAMASK

Bár megszólalásig hasonlít a klasszikus damaszt textilekre és falikárpitokra, ez a szépség porcelánból készül. Elképesztő részletességgel hozza a puha textil hatást, a selymes felületeket, az anyag mélységeit és játékát. A finom pasztell árnyalat csak a ráadás, ami még inkább rájátszik a tökéletes interpretációra.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GOLDENGRES-DADO BT 

További burkolat cikkek a forgalmazótól:

FIOTANESE CEMENTLAP HATÁSÚ BURKOLATOK