INOUT GARDEN

Bora Professional 3.0 integrált páraelszívó

Bora Professional 3.0 integrált páraelszívó

Innováció, esztétika és kiemelkedő hatékonyság jellemzik a  BORA Professional 3.0 integrált páraelszívó és Modular Systeme főzőlap egységét.

A BORA Professional 3.0 főzőlapok a piac legmodernebb moduláris főzőlapjai közé tartoznak, amik különösen nagy főzési felületet kínálnak. Rengeteg helyet biztosít ahhoz, hogy akár két nagy edény is gond nélkül egymás mögé helyezhető legyen.

Intelligens vezérlőgomb

A klasszikus megjelenésű, egyszerű vezérlés, a beépített érintőfelület és a digitális megjelenítés lehetőségeinek tökéletes kombinációja. A Revolution 2.0 szíve, a felhasználói felület ahol a főzőlapok és a páraelszívó folyamatosan kommunikálnak egymással.

Ez a maximális felhasználóbarát, innovatív EC motor technológia  az A ++ energiahatékonysági besorolásának záloga.

A rendszer kiváló produktivitást eredményez mind a tökéletes elszívás, mind az optimális energiafelhasználás tekintetében.

A design pedig a ráadás, hiszen a különböző programok, az épp aktuális funkciók illetve hőmérsékletek, digitalizált formában mind a vezérlőgombokon jelennek meg.

BORA saját fejlesztésű Ecotube csatornarendszere teljes mértékben megfelel a megnövekedett követelményeknek a hatékonyság, a könnyű telepítés és a rugalmasság tekintetében egyaránt.

Mi több az A++ besorolású páraelszívó jelentősen csendesebb is, mint hagyományos társai, ami azt jelenti, zajszintje alatta marad például egy steak sütésekor keletkező sercegő, sistergő hangnak is!

A BORA Professional 3.0 integrált páraelszívó igény és lehetőség szerint választható belső keringetős recirkulációs vagy külső kivezetéses rendszerként egyaránt.  Mindössze 199 mm-es beépítési magassággal készül, így a rendszer tökéletesen tervezhető a mai minimal design konyhák markáns, vagy ultraslim munkalapjaihoz.

Tisztítása rendkívül egyszerű, a széles elszívó nyíláson át könnyen megközelíthető és eltávolítható szűrője és tálcája is. Ezek mozgatását a beépített  fogantyúk még könnyebbé teszik. Designja és beépítési módja biztosítja, hogy ne legyen bosszantó, felfelé szálló gőz, így semmi  ne befolyásolja a konyha makulátlan látványát.

Moduláris sütő és főzőlapok

A BORA Professional 3.0 különböző típusú, változatos főzőlapjai moduláris rendszerben sorolhatók, így igazodva minden esetben az egyedi igényekhez.

A hétféle változatban kapható indukciós, gáz tepan és wok modellekkel számos lehetőséget kínálnak a gasztronómiai igényekhez igazodó főző- és sütőlapok kiválasztásához és kombinálásához.

A lenyűgöző stílus, a minimalista design, a gondosan kiválasztott anyagok a páratlan küllem és a hatékony funkciók a lehető legtökéletesebb elszívást és főzési élményt nyújtják, függetlenül attól, hogy az elektromosan vagy gázzal történik.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

LIGNOART