INOUT GARDEN

Design díj dömping: Elica Ikona Maxxi Pure 2:1-ben páraelszívó

A prémium kategóriás páraelszívókat és főzőlapokat gyártó olasz ELICA hatalmas sikert aratott az idei Salone del Mobile kiállításon. Legújabb páraelszívója, az Ikona Maxxi Pure elnyerte az IF Design Awards, az A ‘Design Award és a German Innovation Award díjakat.

A Frabrizio Crisa által tervezett Ikona Maxxi Pure, az első olyan Elica olyan készülék, amely légtisztítóval kombinál egy páraelszívót, és így gondoskodik a nap 24 órájában a konyha tiszta, friss levegőjéről. A Combo pure szűrővel felszerelt légtisztító és a HEPA / szénszűrős páraelszívó különleges kombinációja, képes a levegőben keringő, akár 1 mikronos részecskéket is megfogni.

A páraelszívó eltávolítja a szagokat és a főzés során keletkező gőzöket, míg a légtisztító megszabadítja a környezetet az allergénektől, például a portól, az állatszőrtől és a pollentől. Emellett utóbbi gondoskodik a penészgombák, valamint a tisztítószerek kibocsátott káros anyagok eltávolításáról.

A 2 az 1-ben készülék, a levegőminőség javítására és helytakarékosságra tervezett termék. Az Ikona Maxxi Pure esetében nincs szükség további (gyakran kényelmetlen vagy nehézkes) eszközre vagy bonyolult levegő ellenőrző rendszerekre.

„Super Silent” módban a zajszint nem hallható, így a legkisebb zajszennyezés nélkül, hosszantartóan működtethető, ami rendkívül előnyös és egyedülálló tulajdonsága.

A gyorsabb sebességről egy „Boost” szenzor gondoskodik, ezzel az Ikona Maxxi Pure mindössze 20 perc alatt teljesen regenerálja a levegőt egy 30 m²-es lakótérben – ami egy közepesen nagy konyha / nappali együttes területének felel meg.

A „Smart Alert” funkciónak köszönhetően karbantartása gyors és felhasználóbarát. A készülék figyelmeztet  ha szűrőit cserélni kell, garantálva ezzel az állandó tiszta levegőt.

A munkalapot egy 7 W-os, alacsony fogyasztású LED szalag világítja meg hatékonyan.

Designja gyönyörű, 120 cm széles és időtlen piramis formájával tökéletesen illeszkedik minden konyhastílusba.

A készülék puha tapintású fekete, vagy rozsdamentes acél kivitelben kapható, melynek beépítési lehetőségei is széles skálán mozognak:

  • kivezethető
  • belső keringetéses
  • falra szerelt
  • függesztett
  • elszívókéményes
  • elszívókémény nélküli
  • bal vagy jobb oldali kivitel

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az ELICA teljes kínálata és részletes szakmai tanácsadás  a forgalmazó bemutatótermében Budapesten az I. kerületben: