ELICA | NUAGE DESIGN PÁRAELSZÍVÓ

FESD LE KEDVED SZERINT BÁRMILYEN SZÍNRE!

AZ ELICA döntött ernyős NUAGE SENSE páraelszívó, a piac egyik legizgalmasabb és legkreatívabb, önálló döntéseket hozó okos páraelszívó. A 3+1 fokozatos, érintővezérléses, alaptartozékként szénszűrővel is ellátott készülék belső keringetéses és  hátsó kivezetéses üzemmódban egyaránt használható.

Főzés közben folyamatosan állítja a legideálisabb sebességet illetve teljesítményt, és képes az önálló ki és bekapcsolásra is.

PROFESSZIONÁLIS MŰSZAKI MEGOLDÁSOK 

HÁTSÓ KIVEZETÉSES ELSZÍVÁS

A Nuage designja örökre eltűnteti a szabadszemmel látható gépészeti részleteket, a beépítések esetén. Az eredmény pedig kiváló elszívó kapacitás és gyönyörű esztétikai megjelenés.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ SZÉNSZŰRŐK

A környezettudatos Longlife regenerálható szénszűrő könnyen karbantartható szagszűrők egyszerűen tisztíthatók, moshatók és regenerálhatók. Akár akár 3 éven át képesek maximális hatékonysággal működni, szemben a piacon kapható más szénszűrők átlagosa 3/6 hónapos hatékonyságával.

OKOS MŰKÖDÉS 

A Nuage egy villogó figyelmeztető lámpa segítségével jelzi ha a szagszűrők élérték a maximális telítettségi fokot, és ideje átmosni, vagy kicserélni azokat.
tájékoztatni fogod.

EGYÉNRE SZABHATÓ DESIGN, TELJES INTEGRÁCIÓ

Ez a páraelszívó a legnagyobb tervezői szabadságot nyújtja mindenki számára, aki nyitott az egyedi, és akár a meghökkentésig  különleges megoldásokra. Megjelenése eltér minden eddig megszokott páraelszívó formától, és egyedi igény szerint, tetszőlegesen alakítható.

DE MIT IS JELENT EZ A VALÓSÁGBAN?

Az Elica Nuage kétféle palásttal készül:

  • rozsdamentes acél
  • és fehér, bármilyen színre festhető változat

Ezek fényében már nem is olyan nehéz elhinni a professzionális tudású páraelszívó páratlan vizuális egyediségét sem. A konyha stílusától függően bármilyenre alakíthatjuk megjelenését. Finom ívét tetszőlegesen, korlátok nélkül festhetjük a konyhafal színével megegyező, vagy attól épp markánsan eltérő színűre, de kialakíthatjuk felszínét a most legdivatosabb műgyanta és beton textúrák mintájára is.

További cikkek  |  Admirál Studio

Információk  |  Admirál studio

ELÉRHETŐSÉGEK

ADMIRÁL STUDIO  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/