INOUT GARDEN

Blum vasalatok felnyíló konyhaszekrényekhez

A Blum vasalat több mint 70 éve fogalom, ami egyet jelent az életre szóló minőséggel a konyhai és bútorvasalatok, a különböző mozgatórendszerek, a kivetőpántok a vezetősínek, valamint a box-, és belső osztórendszerek világában.

Termékportfóliójuk a felnyílók bútorelemek, a fiókok és ajtók mozgatásához és rendezéséhez számos lehetőséget kínál professzionális szinten. Ezek a különféle egyedi igényekhez igazodó precíz mozgástechnológiák még kényelmesebbé és komfortosabbá teszik a mindennapokat.

Prémium minőségüket egyedülálló módon, a minden termékükre vállalt bútor élettartam garancia jelzi.

A mai modern, minimalista trendtől elválaszthatatlanok a konyhák és bútorok felfelé nyíló, horizontális táróló rendszerei, melyek elképzelhetetlenek tökéletesen működő vasalatok nélkül.

A minimál design koncepció vízszintes vonalvezetése gyönyörű, letisztult párhuzamban követi az alsó szekrények formavilágát, a vertikális fugakép megszakítása nélkül.

Home Cucine | Logos

A praktikus AVENTOS felnyíló vasalatrendszer magasfokú mozgáskomfortot hoz a felső szekrényekbe. Még a nagy és széles felnyíló ajtók is könnyedén mozognak úgy, hogy közben a fejmagasság tere mindig szabad, akadálymentes marad.

A Blum Aventos rendszere 7 különböző módon nyíló vasalatrendszer:

  • AVENTOS HKi
  • AVENTOS HK Top
  • AVENTOS HK-S
  • AVENTOS HK-XS
  • AVENTOS-HF
  • AVENTOS-HS
  • AVENTOS-HL

Blum vasalat | AVENTOS HKi

A selyemfehér, világos- és sötétszürke vasalat újdonság karcsú, kompakt kialakításának köszönhetően teljes egészében integrálható a korpusz oldalfalába. A felnyíló vasalat egybeolvad a bútorral, ezzel pedig a tökéletes funkcionalitás mellett kiemelkedően magas esztétikai élményt nyújt.

Rendkívül keskeny szerkezete a mindössze 16mm vastagságú szekrényekbe is maradéktalanul besüllyeszthető, ugyanakkor hihetetlen stabilitással és erővel bír. Biztonságosan mozgatja az akár a 600 mm-magas és 1800 mm-es széles ajtólapokat is, fa, vagy üveg kivitelben egyaránt.

Blum vasalat | AVENTOS HK Top

A bármilyen pozícióban megállítható vasalat csendes és lágy mozgatásról BLUMOTION technológia gondoskodik.

Emellett a rendszer kombinálható a Blum SERVO-DRIVE elektromos mozgásrásegítőjével is, míg az un. TIP-ON egység a fogantyú nélküli felnyílók mechanikus nyitását teszi kényelmessé.

Blum vasalat | AVENTOS HK-s  & AVENTOS-HK-xs

Az AVENTOS HK-S a beépíthető hűtők, illetve kamraszekrények feletti kisebb szekrények ideális felfelé nyíló vasalata, de probléma mentesen alkalmazható akár 60×180 cm-es szekrénylapok esetében is.

Az AVENTOS HK-XS is a fenti paraméteretekkel rendelkezik, de csökkentett, 10 cm mélységű szekrények esetén is alkalmazható.

Mindkét vasalat típus szintén három színű: selyemfehér világos-, illetve sötétszürke takarósapkákkal kapható.

Blum | AVENTOS HF

Harmonika rendszerű felnyíló vasalatrendszer magas vagy kétrészes frontú felső szekrényekhez. Amellett, hogy nagyon  nagy ajtófelületeket – 480-től 1040 mm korpuszmagasságig, és 1800 mm szélességig – is képesek mozgatni, főzés közben is stabilan nyitva maradhatnak.

Egyedeül álló hatékonyságukat 3 féle erőhordozó és 4 emelőkar biztosítja, és különböző ajtófrontok pl üveg / fakombinációk esetén is alkalmazható.

Blum | AVENTOS HS

Ezzel a vasalat típussal az egyrészes előlap a korpusz fölé billen, így kényelmes hozzáférést biztosít a felső szekrény tartalmához. További különlegessége, hogy nem akadályozza a díszlécek és párkányok kialakítását.

350 /800 mm korpuszmagasságig, és 1800 mm ajtószélességig alkalmazható.

Blum | AVENTOS HL

Az AVENTOS HL felnyíló vasalattal a kisebb méretű, egyrészes előlapok teljes egészében felnyílnak, így optimális megoldás nyújtanak a takaró ajtóval szerelt magas- és felső szekrényeknek. Ez a vasalat is teljesen kimozdul a mozgástérből, így a bármennyi ideig nyitva maradhat a konyhai munkák során.

Információk |  Elérhetőségek

FORGALMAZÓ

ADMIRÁL STÚDIÓ  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/