INOUT GARDEN

Kaldewei ovális kád

Kaldewei ovális kád

Egy kellemes, ovális kád, sokak álma a fürdőszobában. A KALDEWEI Európa legnagyobb kád gyártója a világ legnagyobb nemzetközi fürdőszobai szakvásárán az ISH-n, újabb és újabb fantasztikus modellekkel lepi meg a vásárlóit és a szakmát egyaránt. A német gyártó kád palettáján azonban vannak olyan időtlen darabok, melyek évtizedes modellek ugyan, de mind a mai napig töretlenül sikertermékek.

A Centro Duo OVAL, a sikeres CENTRO DUO család újragondolt térben álló változata.

Saját burkolata konzekvensen idomul a kád sima formájához. Jellemzője a puritán egyszerűség és a letisztult elegancia. Ahogy nevével is jelzi, ez egy duó kád, középső lefolyóval, vagyis ideális a kétszemélyes használathoz.

Habár maga az alap ovális kád több mint tizenöt éves modell, néhány éve „ráncfelvarráson ” esett át. Ekkor módosult pl. a lefolyója, mely egy sokkal elegánsabb, zománcfedelet kapott. A kádat a saját le- és túlfolyójával kell rendelni, mely kérésre lehet a mai minimalista designnak megfelelően, vízbeömlős változat is.

Szintén opcionálisan rendelhető egy, vagy több lyuk kiképzése is a kádperemen, az arra szerelhető csaptelepeknek.

A CENTRO kádcsalád meghatározó tulajdonsága az egyedülálló, 47 cm-es mélység. A kádak legtöbbje általában 41-43 cm mély és ez a többlet mélység sokkal élvezetesebb fürdést biztosít.

Az élmény tovább fokozható a KALDEWEI saját szabadalmú COMFORT LEVEL lefolyórendszerével, melynek használata, 5 cm vízmagasság változtatást tesz lehetővé.

A kád gyönyörű látványán túl, műszaki megoldások tekintetében is a magasra tette a mércét. Igény szerint Sound Wave kád-audio rendszerrel szerelhető. Ez a rendszer a Bluetooth segítségével értékes hangdobozként funkciónál, csúcsminőségű különleges hangzásélményt nyújtva.