INOUT GARDEN

Wedi építőlemez az egyedi fürdőszoba designban

A fürdőszoba a konyha után talán a második legnagyobb feladat az építkezők és lakásfelújítók számára. Nem könnyű megtalálni a helyes irányt, miszerint: legyen egyedi, a mai trendnek és igényeinknek megfelelő,  és természetesen anyagiakban is a számításainkat.

Az innovatív WEDI ÉPÍTŐLEMEZ a fürdőszoba kialakításának és felújításának leggyorsabb, legtisztább és leghatékonyabb módja. Alapanyaga egy extrudált polisztirol, a Styrofoam – mindkét oldalán speciális habarcsrétegbe ágyazott üvegszálas erősítéssel.

Használatával falak,  szintbe süllyesztett zuhanytálcák, hagyományos- és különleges formájú, ívelt, vagy teljes kör alakú zuhanykabinok, polcok, fürdőszobai pultok, kádak kialakítása lehetséges, a lehető legegyszerűbb és legprecízebb módon.

Hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik, és hogy hogyan lehet szakszerűen felhasználni, milyen alkalmazási lehetőségei és milyen előnyei vannak a hagyományos építőlemezekkel  (pl. gipszkarton) szemben, ezt foglaljuk most össze néhány gondolatban.

TULAJDONSÁGOK

  • víz- és párazáró
  • alaktartó tulajdonságait maradéktalanul megtartja
  • felületi vízzáró kezelésre, tömítőszalag használatára nincs szükség
  • rendkívül kis súlyú
  • az egyéb alkalmazott lemezek közül a legkönnyebb
  • anyagjellemzőinél fogva bármilyen formára alakítható
  • a legtöbb aljzatra, csempére, betonra, fára, téglára alkalmazható

FALAK

Mivel felületük tökéletesen sík, bármilyen méreteű burkolólappal, a most legkedveltebb óriáslapoktól a legapróbb mozaikokig könnyen és gyorsan burkolható.

Régi csempék fedő burkolására is alkalmas, az üreges részek kiegyenlítése után egyszerűen, csemperagasztó segítségével fel kell ragasztani a WEDI lemezeket – bontás és kosz nélkül.

Alkalmazásukkor a lemezeket csemperagasztóval, WEDI erősítő- vagy tömítő szalaggal kell egymáshoz rögzíteni. Bármilyen stabil felületre – beton, tégla, fa, kerámia – alkalmazható, de nedves vagy penészes, málló, instabil falrészek eltakarására nem ajánlott – azokat előtte rendbe kell tenni!

KÁD

A WEDI 30-80 mm vastagságú lemezei kiválóan alkalmasak olyan burkolathordozó design megépítésére is, mint például a kádak! de akár kiválthatók vele az új, vagy már meglévő kádak előlapjai is, így azok a falakkal azonos formában burkolhatók, vagy festhetők.

ZUHANYTÁLCA ÉS ZUHANYKABIN

A szintbe süllyesztett zuhanyok napjaink egyik vezető designja a fürdőszobában, melyek a A WEDI Fundo Plano zuhanytálcáival könnyen megvalósíthatók. A gyárilag integrált lefolyóval ellátott zuhanytálcák mindössze 6,5 cm vastagok, ami a piacon a jelenleg kapható legalacsonyabb komplett rendszer.

Gyári lejtéssel rendelkezik, hordozza a WEDI lemezek összes előnyét, négyzet, téglalap, negyedkör és kör alakú változatokban létezik. Közép, decentralizált és fali lefolyóval készülnek, mely utóbbi  szinte láthatatlanul vezeti el a vizet a zuhanytálcáról.

A zuhanytálcák formáját követő kabinok építése sem jelent problémát, így akár a legkülönlegesebb,  legmerészebb design is megjelenhet a fürdőszobában.

KOMPLETT FÜRDŐSZOBA DESIGN

Mivel a WEDI építőlemez egyszerűen formálható, alkalmazásukkal az épített fürdőszobák design kialakításának lehetőségei korlátlanok. Kör-, hullámos-,  vagy akár csiga vonalak, pozitív és negatív ívek,  hibátlan egyenesek és derékszögek mind gond nélkül, precízen építhetők, kivitelezhetők.

Információk |  Elérhetőségek

FORGALMAZÓ

LAMBDA SYSTEME

Iroda és bemutatóterem:

1106 Budapest, Akna u. 2-4.
Telefon: +36 1 433 0500
Email: lambda@lambda.hu

www.lambda.hu