INOUT GARDEN

MAARS, átszerelhető irodai üveg- és falrendszerek

A MAARS Európa talán leggyakrabban használt multifunkcionális irodai falrendszere, köszönhetően kiemelkedő minőségének, egyszerű szerelhetőségének, teljes mobilitásának, kiváló hang- és tűzgátlóságának, és nem utolsó sorban sokoldalú, letisztult designjának.

Alkalmas a legkülönfélébb multifunkcionális terek berendezésére, irodákban, közintézményekben, vagy akár egészségügyi intézményekben is. Egyik legnagyobb előnye és értéke látványos esztétikai megjelenése mellett, gyors átszerelhetősége amivel rugalmasan igazodik a változó bérlői igényekhez.

A MAARS irodai falrendszerei egyesítik a kreativitást az optimális helykihasználással, kihasználva a minőségi acél és a vele kombinált üvegfelületek sokoldalúságában rejlő lehetőségeket.

A falrendszerbe számos olyan funkcionális megoldás integrálható, mint a multimédiás rendszerek, TV , soround sound, touchscreen, rejtett szellőzők, tároló rendszerek, hűtő-, fűtő-, és akusztikai-, valamint bőr, textil, vagy egyedi print design elemek.

LALINEA

Sosem volt talán még ennyire kifinomult és mégis ennyire szembetűnő falrendszer és ez talán nem véletlen. A Lalinea-t a világ legjobb építészei tervezték mindvégig a minimalista design-t tartva szem előtt. Ennek érdekében több új – szabadalmaztatott – technológiát is kifejlesztettek.

A Lalinea profilok és falak olyan valószínűtlenül vékonyak, hogy szinte már láthatatlanok, ez teszi teljesen nyílttá és átláthatóvá akár a legnagyobb méretű tereket is.

METALINE

Keskeny kivitelű design konstrukció, szabadalmaztatott saját click rendszerrel. Overlaying profiljai lehetővé teszik egész magas függőleges falak kialakítására is, úgy, hogy közben a design zavaró összes műszaki részlet a szem elől rejtve marad.

STRING | SRING 2

A legkreatívabb falrendszer, szinte korlátlan lehetőségekkel a méretek, a megjelenés és  az anyaghasználat tekintetében. Vonalvezetést és formákat, valamint a felhasznált anyagokat illeti.

Az egyik oldalán acélburkolatú fal másik oldala az egyedi tervezésnek köszönhetően lehet fa, műanyag, bőr, vagy textil, de lehet üveg vagy épp perforált acél szerkezetű is. Kell ennél nagyobb szabadság?

PANORAMA

Az első, teljesen áttetsző  maximális átláthatóságot és rugalmas kialakítást biztosító, valóban mozgatható falrendszer.

Ez azt jelenti, hogy nincsenek vertikális profilok, ugyanakkor minden igényt kielégít a stabilitás, a rugalmasság és a hangszigetelés terén.  A rendszer teljes mértékben kompatibilis a String2 és a Metaline falakkal.

STYLE LINE

A MAARS Európában használt legpopulárisabb, szabványmodulonként összeállítható  irodai falrendszere. Gazdaságos kialakíthatóság, és szinte korlátlan számú opciók, a falkiosztás, modulméret, színek, valamint az üveg- és ajtó variációk tekintetében.

LINEA CUBE

Best of NeoCon GOLD design díjnyertes innováció, attraktív válasz az egyterű irodák sejtszerűen szeparált tereinek megvalósításra.

Erre a kihívásra LineaCube a térben bárhol elhelyezhető, mindentől független szabadon álló üvegkockája a legizgalmasabb lehetőség, dupla üvegezésű falakkal és elegáns megoldású akusztikai, szellőzés-, világítás, hang technikai elemekkel.

Dupla üvegezése profi módon fedi műszaki részleteit, így kerete, vasalatai és zsanérjai is láthatatlanok maradnak, mi több ennek köszönhetően függőleges profilelemeket sem tartalmaz, így sarkainál sem látszik semmi, a nagyvonalú, kristályos üvegen kívül.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

TOVÁBBI LAMBDA SYSTEME CIKKEK