INOUT GARDEN

Quintessenza Oltre – színes, geometrikus burkolat újdonság

A Quintessenza Oltre egy izgalmas kezdeményezés az olasz burkolatgyártó részéről, mellyel a tervező a valós építészeti, illetve a szellemi spirituális határok elmosására törekszik. Ezzel a gondolatisággal a kerámiákat mondhatni saját személyiséggel ruházzák fel, hogy azok a jellegzetes geometrikus vonalak, a rácsok és hálók segítségével mintegy felé emelkedve a valóságnak, új dimenziókba kalauzoljanak.

Az Oltre egy mélyreható koncepción alapul, amely a padlók, és a falak kifinomult, intellektuális varázsát helyezik fókuszba.

Megmutatja, hogyan lehet túl mutatni a konvenciókon, hogyan lehet egy fantázia világot a térben leképezni, amely így egyedülálló módon segíti a padló és a falak közötti folytonosságot.
Az eredmény ezáltal pedig egy attraktív, színkontraszton alapuló végtelenített geometrikus design lesz.

Az Oltre árnyalataiban széles palettát mutat. Színválasztéka kifinomult, púderes tónusokat kínál a semleges fehértől és feketétől indulóan a terrakotta meleg árnyalatain át, a megnyugtató zöld és kék coloritokig.

Rendkívül sokoldalúan használható mind a lakossági mind a kiskereskedelmi környezetben, miközben képes egyszerre értelmezni a rendkívül modern minimalista ízlést, valamint az attól eltérő, lágyabb stílusokat.

Mind ezek mellett érdemes kiemelni azt is hogy igen előkelő helyen szerepel a különböző gyermekintézmények projektjeiben is, úgy, mint az iskolák, óvodák, vagy gyermekkórházak burkolat koncepciója.

Az Oltre kollekció tökéletes kombinációs lehetőséget kínál, mind színeiben,mind moduláris méreteiben. Maga a gyűjtemény formátumát tekintve 3 méretben illetve ehhez igazodva 3 néven fut:

  • Oltre  –  ez maga az alap design, vagyis az alaplap: 18,6×18,6 cm-es méretben
  • Oltre3 – ez 3 téglalap minta a 18,6×18,6 cm-es alaplapon
  • Oltre9 – ez pedig 9 kisebb négyzet a 18,6×18,6 cm-es alaplapon

Árnyalatait tekintve 5 divatos, matt alapszínben kapható:

  • fehér
  • fekete
  • zöld
  • terracotta
  • kék

Ezeken az alapszíneken jelennek meg az Oltre3 és az Oltre9 motívumai, az alaplapok színeiből kombinálva.

A GYÁRTÓRÓL…

A olasz Quintessenza egy elismert kerámia brand, amely időtlen eleganciájú, kiváló minőségű fali és padlóburkolataival vált világhírűvé.  Bár portfóliója alapjaiban a neutrális föld tónusú árnyalatokból építkezik, kínálatára legalább ennyire jellemzők a vidám, életteli telt színek is,  melyyek harmonikus palettát biztosítanak a kifinomult és magával ragadó terek létrehozásához.

A kivitelezés és a kiváló tervezés iránti elkötelezettségével a Quintessenza – a lakástulajdonosok mellett – továbbra is az építészek, belsőépítészek és enteriőr tervezők kedvelt választása, akik prémium minőségű csempéket keresnek a belső terek kiemelkedő esztétikájú kialakításához.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

QUINTESSENZA CERAMICHE

Via Ghiarola Nuova, 140
41042 Fiorano (MO)
Italy

 

https://www.quintessenzaceramiche.it

KATALÓGUS LETÖLTÉS

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu