MIRAGE | NAGOMI エジェンスーリ

AZ EGYENSÚLY ÉS A NYUGALOM DESIGNJA A MIRAGE BURKOLAT ÚJDONSÁGÁN

A Mirage új kollekciójának neve a Nagomi, japánul egyensúlyt és a nyugalmat jelent, megjelenésével pedig olyan terek létrehozására fókuszál, melyek harmonikus szimbiózisban léteznek környezetükkel. Az olasz gyár azon meggyőződését tükrözi, hogy a fenntartható innovációk gazdagítják tereinket, miközben megőrzik a formák tisztaságát és harmóniáját.

A Nagomi a monitorok és tv képernyők újrahasznosításából kinyert üvegből készül, melynek jelentős százaléka adja a kollekció alapanyagát.
A Mirage többek közt így tiszteleg fenntarthatóság narratívája előtt, ami ennek következtében összefonódik múlttal, jelennel és jövővel…

A teheráni építész, Hadi Teherani által tervezett kollekció a Nagomi, különleges és látványos  fény / árnyék reflexiókkal gazdagítja az enteriőröket.

A formák tisztaságának és harmóniájának megőrzése nem más, mint az arab zellij mozaikvilág újragondolása kortárs, monokróm színvilágban.

TISZTELGÉS A MÚLT MOZAIK MŰVÉSZETE ELŐTT… 

A Nagomi egyedül álló módon írja át napjaink kortárs formanyelvére a régmúlt idők mozaik keverésének, illetve a mozaikművészetének fogalmát.

Ennek a megközelítésnek a nemes célja, egy örök kapocs megőrzése a múlt hagyományaival, annak varázslatos tökéltlenségével és karakterizmusának megkülönböztető jegyeivel.

A Nagomi lényege ebben a régi idők tökéletesen tökéletlenségében rejlik, amely harmonikusan egyensúlyoz kézműves hitelesség a legmodernebb technológiák közt.

MŰVÉSZET – HARMONIA – REND 

EZ A HÁROM SZÓ RAGADJA MEG LEGJOBBAN A NAGOMI LÉNYEGÉT

A NAGOMI designja öt exkluzív mintán keresztül bontakozik ki. A modulok 30×30 cm méretű, 2 mm vastag burkolólapok, melyek hátoldalára nem kelült háló, ezzel egyrészt egyszerűsödik a lerakás folyamata, másrészt minimálisra csökken a hulladék keletkezése.
Ennek az innovatív lépésnek a hatására jelentősen csökken a Nagomi ökológiai lábnyoma, és növekszik a könnyű, egyszerű lerakásának lehetősége.

A NAGOMI kulcsfontosságú részlete a szín, amely az öt alapelem, a föld, víz, levegő, fa és tűz identitását foglalja magába. Ezeket az alaphangot megadó színeket olyan semleges árnyalatok egészítik ki, mint a fehér és szürke coloritjai.

A kollekció minden egyes darabjának megszületését mind árnyalataiban, mind  felületi megjelenésében hosszadalmas és minden részletre kiterjedő aprólékos tervezés előzte meg, hogy azok a tökéletes vizuális harmóniával integrálódjanak a Mirage számos más kollekciójába

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

MIRAGE

Via Giardini nord, 225
41026 , Pavullo (MO)
Italy

 

https://www.mirage.it/en/

KATALÓGUS LETÖLTÉS


Nagomi

FORGALMAZÓ

GOLDENGRES

Iroda és bemutatóterem:

1138 Budapest, Révész u. 29.
RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Lang Veronika
Telefon: +3620 5181226
Email: dadobt.lang@gmail.com

www.goldengres.hu