INOUT GARDEN

Dornbracht tűzhely feletti, edénytöltő csaptelep

Dornbracht tűzhely feletti, edénytöltő csaptelep

Egy tűzhely feletti edénytöltő csaptelep bár itthon ritka, de annál hasznosabb része a funkcionális konyhának.

Mindenki ismeri az érzést: megtöltöm a nagy fazekat a mosogatónál, aztán felemelem, és elkezdek lavírozni vele a tűzhelyhez. Ez a mindennapi gyakorlat – de lehet ez másként is…

Dornbracht / Pivot, tűzhely feletti edénytöltő csaptelep
Watermark / Elan Vital - fali edénytöltő csaptelep

Ezeknek a csaptelepeknek a fő funkciója nem a mosogatás, hanem a vízvételezés. Ezért is kerülnek a főzőlap feletti falra, vagy közvetlen a főzőlap mellé.

A csapok olyan csuklós megoldással rendelkeznek, melyekkel használaton kívül közvetlen a falsíkhoz állíthatók, hogy ne zavarja a főzést.

Ugyanakkor ennek a megoldásnak köszönhetően, akár egész hosszan is elhúzhatók a faltól, így könnyedén elérik az edényeket a különböző főzési zónákon.

Ez pedig nem felesleges luxus. Egy nagyobb, tágasabb vagy szigetes konyhában ahol a mosogató távol van a főzőlaptól, egy ilyen ilyen edénytöltő csaptelep nem lesz felesleges.

Ezen kívül:

  1. A fazék alja mindig száraz marad. Ennek megfelelően  a víz nem fog sercegni, pattogni a kerámia / indukciós főzőlapon. Gázfőzőlap esetén a nem alakulnak ki széndioxid lerakódások az edény alján, amit idővel már nehéz eltávolítani.
  2. A csapot külön szűrőhöz lehet csatlakoztatni. Így azonnal tiszta, szűrt víz kerül az edénybe a főzéshez.
Dornbracht / Pivot
Watermark - Elan Vital

DORNBRACHT PIVOT – edénytöltő csaptelep

Egyesíti a művészi formát a gyakorlatias funkcióval.

Különösen hosszú kifolyókarja, 55 cm, mely 360°-ban körbe fordítható így a kényelmi igényeket a legmesszebb menőkig kielégíti.

A PIVOT egy prémium design konyhai csaptelep,  rugalmas 360°-ban forgatható kifolyóval, fali és munkalapra ültethető változatban.

Filigrán, letisztult formavilága tökéletese harmonizál a  Dornbracht számos modern, minimalista design csaptelepével.
A hideg és melegvizes egykaros keverő csap még több kényelmet és biztonságot hoz a konyhába, miközben alkalmazkodik használója egyéni igényéhez és elvárásaihoz.

INFORMÁCIÓ

Dornbracht

ZA DESIGN