INOUT GARDEN

Ettől nincs feketébb mosogató

Ettől nincs feketébb mosogató

A már több, mint 40 éve Magyarországon is jelenlévő BLANCO mosogatók minőségének záloga, a közel 100 éves tapasztalat és a világszerte elismert német megbízhatóság. A cég innovatív tevékenységével, anyag választékával és designjával egyaránt mérvadó és élenjáró a világban.

Mosogatóit és csaptelepeit a legjobb minőségű alapanyagok és a legprecízebb német hozzáállás és gyártás jellemezi.

Újításaival, változatos és különleges formavilágával sokoldalúságot, kényelmet és a legmagasabb higiéniát garantálja vásárlói számára. Mosogatói és csaptelepei a hagyományos rozsdamentes alapanyagoktól a vátozatos színű silgránit és kerámia terméken keresztül, egészen a SteelArt prémium mosogatókig rendkívül széles skálát ölelnek fel.

BLANCO | Etagon 500 U

Ez a színskála egyik legkedveltebb és legkeresetteb színe a trendkövető fekete, melyből a BLANCO kifejlesztett a új, tökéletesen fekete silgránit árnyalatot, amit a “legfeketébb fekete” színnek neveznek.

A BLANCO korábbi kínálatában megtalálható sötét színű mosogatók és csaptelepek legmélyebb árnyalata ezidáig az antracit volt, melyet minden tekintetben felűlmúl a “legfeketébb fekete” – ráadásul napjaink kedvelt  kortárs, matt formájában.

BLANCO | Zenar XL 6S
BLANCO | Zenar 5 SF
BLANCO - Sity

A fekete egy időtálló, elegáns szín, ami soha nem megy ki a divatból. Használatával harmonikus és kontrasztos, modern és klassszikus megjelenés egyaránt elérhető.

Tökéletesen működik monokróm designban, színazonos csapokkal, de makulátlanul kombinálható fémekkel, rozsdamentes/króm, természetes fa, vagy akár színes részletekkel is.

BLANCO | Etagon 500 U
BLANCO | Axial XL 6S
BLANCO | Axial

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

a BLACO teljes kínálatáról, az Admirál Konyhastúdió és a Blanco Mánia elérhetőségein: