INOUT GARDEN

Blanco Etagon 500, emeletes mosogató medence

Blanco Etagon 500, emeletes mosogató medence

A BLANCO  ETAGON 500, egy olyan emeletes mosogató medence, ami alaposan átírta a mosogatókról alkotott eddigi elképzeléseinket. Az ETAGON 500 egy profi rendszerkoncepció, ami multifunkcionalitásával azonnal a figyelem középpontjába kerül. Az attrakció valójában egy egyszerű ötleten alapul:

Kis konyhában, kis helyen, kis mosogatóban hogyan oldjuk meg kényelmesen a konyhai teendőket?

Előkészítés, tisztítás, daragolás, szűrés, sőt még a tálalás lehetősége is egyetlen termékre koncentrálódott, ezzel terjesztve ki a hagyományos mosogató medence fogalmát.

MIÉRT KÜLÖNLEGES A BLANCO ETAGON 500 MOSOGATÓ?

Az ETAGON 500 különlegessége, az oldalfalába integrált keskeny lépcső (belső perem), ami három szinten teszi lehetővé a munkavégzést a speciálisan kialakított, ráültethető, mobilis  ETAGON-sínek által, az egyébként teljesen egyenes vonalú modern mosogatómedencében.

A csúszásmentes, stabil síneket egyszerűen a lépcsőre helyezzük, rápakoljuk az edényt amire épp szükségünk van. A medence aljában a megtisztított megmosott alapanyagokat  a mosogatón keresztbe helyezhető vágódeszkán feldaraboljuk, majd egy mozdulattal beseperjük, az odakészített edénybe.

E mellett a sínek akár a munkapulton, akár az asztalon elegáns alátétként is szolgálhatnak a forró edények számára, de akár becsippanthatjuk közé a mosogató szivacsot, vagy tarthatunk rajtuk törlőruhákat is, ha épp azt szeretnénk…

Mérete elég nagy ahhoz, hogy nagyobb edényeket és tepsiket is kényelmesen elmosogathassunk benne, sőt azokat a sínekre ültetve komfortosan, kényelmesen, hiszen nem  kell tartanunk, lóbálunk azokat félkézzel mosogatás közben.

Az ETAGON 500 medencék válaszhatók  PuraDur®  rozsdamentes acél, valamint nyolcféle színű SILGRANIT® kivitelben. Hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt, a BLANCO ezeket a medencéket is többféle beépítési lehetőséggel gyártja, így azok építhetők  pult alá, IF peremmel, vagy IF/A csaptelepsávval, beépíthetők munkalapszintbe, és hagyományosan, felűlről is.

További cikkek  |  Admirál Studio

Információk  |  Admirál studio

ELÉRHETŐSÉGEK

ADMIRÁL STUDIO  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/