INOUT GARDEN

Rosa Gres medence rendszerek

Rosa Gres medence rendszerek

A prémium kategóriás burkolatgyártó, a ROSAGRES különlegessége abban a komplexitásban rejlik, mellyel  a medenceburkolatokat, egy összetett, sokrétű rendszerbe foglalja.

Ezek a RosaGres System medence rendszerek minden olyan alapvető illetve különleges elvárásnak is megfelelnek, mint a:

  • nagy igénybevétel
  • csúszásmentesség
  • könnyű tisztántarthatóság
  • vegyszeres közegnak való ellenállás
  • UV-stabilitás

 

Napjainkban természetes, hogy porcelen gres burkolatok kerülnek az igényes épített medencékbe illetve azok környezetébe. Azonban egy szép medence burkolat önmagában még kevés a boldogsághoz, ha a részletek összhangja mind műszakilag, mind esztétikailag hiányzik, úgy, mint a:

  • peremkövek
  • kapaszkodók
  • túlfolyó vályúk és rácsok
  • Rosa Gres Systems betonvályú elemek

ROSA GRES MEDENCE PEREMKÖVEK, KAPASZKODÓK

A peremkövek teremtenek kapcsolatot a medence és annak környzete közt. A legszebb esztétikai megjelenést azok a szegélykövek adják, mely a medence burkolat és azt azt körbevevő kültéri burkolattal azonosak. Ezek a gyártó összes medenceburkolatának színeiben létező elemek lehetnek sima szegélykő, illetve kapaszkodó perem kialakításúak.

Megjelenésük, illetve javasolt felhasználásuk tekintetében három típust különböztetünk meg, melyek mindegyike kapható a ROSA GRES medence burkolatok összes színében és mintázatában. Mivel egyenes, szögletes peremkövekről van szó, íves medencékhez csak pontos, preciz vágás mellett alkalmazhatók.

ROSA GRES | lekerekített peremkő

Elsősorban szkimmeres, víztükrös medencékhez ajánlott. Bár nincs peremkialakítása az ujjak számára, a kissé felfelé hajjó, gömbölydeden lezárt szélei, mégis biztonságos kapaszkodást nyújtanak a fürdőzők számára.

ROSA GRES | szögletes peremkő

Modern, szögletes perem, ami tökéletesen illeszkedik a feszített víztükrű medencék modern, letisztult világához, ugyanakkor szépen illeszthető a szkimmeres és a fóliás változatokhoz is. A fólia burkolat esetében további előnye, hogy tökéletesen ráhajlik a fóliára, így annak maradéktalanul elegáns megjelenése lesz.

ROSA GRES | kapaszkodós peremkő

A peremkövek kategóriájában a legdrágább változat, ergonomikus bemélyedéssel a kapaszkogó ujjak számára.

 

ROSA GRES MEDENCE TÚLFOLYÓ RÁCSOK 

Hiába a leggondossabban megtervezett és kivitelezett úszómedence, különleges forma, és a gyönyörű burkolat, ha a medence esztétikájáthoz szorosan hozzátartozó részletek kívánni valót hagynak maguk után.

A legelegánsabb feszített víztükrű és végtelenített medencék látványának meghatározó része a túlfolyó rács. Egy rosszull megválasztott medencerács, az egész egész medence esztétikáját lerombolja.

A ROSA GRES kétféle megoldást kínál a kérdére, egy hagyományos rácsos, és egy modern, zárt fedést.

Rejtett porcelán medencerács, résfolyókás vízelvezetéssel.

A legelegánsabb megoldás mindenkinek akinem szeretne rácsot látni a medence környeztében. A víz a  porcelánlap két oldalán, a kifejezetten erre a célra kialakított vékony réseken folyik el. Nagy súlya miatt rögzítést sem igényel, tiztítása egyszerű, csak két erős férfikéz kell hozzá, aki az alatta elhelyezkedő vályú tisztításához kiemeli a fedőlapokat a helyéről.

Klasszikus medencerács porcelánból

Modern, elegáns változata a hagyományos medencerácsoknak, a burkolatokkal megegyező anyagban, színben és mintázatban. Íves medencékhez is alkalmazható, hiszen vastag porcelán pálcikákat gumicsalakozás fogja össze, így a rácselemek flexibilisek, ívben hajlíthatóak. Időtálló, elegáns, örök megoldás a műanyag rácsok helyett.

ROSA GRES SYSTEMS BETONVÁLYÚ ELEMEK

A medence széleinek, a különféle túlfolyók és vízelvetők kialakításához a ROSA GRES többféle egyszerűen és gyorsan beépíthető, kész szerkezeti elemet kínál. Ezek a beton modulok pontos és biztonságos kialakítást tesznek lehetővé, a különféle igények kielégítésére.

A Desig A+ Award díjas S9 PRESTIGE rendszer feszített víztükrű medencékhez ajánlott. Méretpontos, gyors peremkialakítást tesz lehetővé egyenes és sarok moduljaival. A betonelemek  a ROSA GRES kőporcelán peremmel és rácsokkal egységs rendszerben, együtt rendelhetők.

Az S9 SMART rendszer szintén feszített víztükrű medencéhez készült, méreteivel pontosan illeszkedik a RosaGres peremekhez és rácsokhoz.

Az S9 SLIM rendszer olyan feszített víztükrű medencéhez ajánlott, ahol helyhiány, vagy esztétikai igénybők kifolyólag, csak nagyon keskeny peremmel készül a feszítés.

A S9 SPA rendszer gömbölyített szélének köszönhetően a feszített víztükrű medencék mozaikos, illetve  fóliás változataihoz javasolt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A ROSA GRES MEDENCE BURKOLATOKRÓL