INOUT GARDEN

VILLEROY & BOCH It’s My LOVE – a tökéletes énidő

A VILLEROY & BOCH talán legszabadszelleműbb és legkreatívabb kollekciója, melyet áthat a német gyár fiatal tervezőcsapatának lendületes, újító szellemisége. Az újragondolt botanikai motívumok ihlette kollekció két sorozatból áll, a színes, élénk My Match és a nyugodt, neutrális árnyalatú  My Moment  darabjaiból.

Az elegáns formák, a trendi színek és az izgalmas struktúrák minden egyes terítés alkalmával számos újabb és újabb kombinációra nyújtanak lehetőséget.

Villeroy & Boch – It’s my Moment

A márka My Moment sorozatában olyan bögrék találhatók, amelyek célja az “én” idő élvezete. A három különböző bögreforma egyenes, kissé kúpos és finoman lekerekített alakban kapható, a kézi varrás öltéseit idéző dombornyomással, méz, mandula és fehér színben.

Villeroy & Boch – It’s my Match

A My Match salátástálakból,  mély,- lapos-, kis, és müzlis tányérokból, valamint bögrékből áll, melyek sima, illetve kétféle dombornyomott mintával léteznek. Ez a három minta a Blossom, Leaf és az Uni, melyek mindegyike finom púder, mély smaragdzöld és fehér színekben matt , illetve fényes felületekkel kapható.

A My Match sorazat igazi a innovációja az a külső fényes felület, melyet nem mázazással, hanem polírozással érnek el amire ezért ceruzával, rajzolni, vagy üzeneteket is lehet írni. Ezzel válik valóban izgalmassá és abszolút egyedivé ez a minden szempontból formabontó, lendületes, de mégis érzelmekkel teli gyűjtemény.

A teljes kollekció és a VILLEROY & BOCH további kínálata megtekinthető és megvásárolható  Villeroy & Boch belvárosi márkaüzleteiben és webáruházaiban.

Információk |  Elérhetőségek

GYÁRTÓ

 

VILLEROY &BOCH

Saaruferstrasse 14
66693
Mettlach
Germany

 

https://pro.villeroy-boch.com/en/gb/home

FORGALMAZÓ - Budapest

VILLEROY & BOCH BELVÁROS 

 

Márkaüzlet:

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Nyíregyháza

VILLEROY & BOCH NYÍREGYHÁZA

 

Márkaüzlet:

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1.
+36 20 417 1708
nyiregyhaza@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Szeged

VILLEROY & BOCH SZEGED

 

Márkaüzlet:

6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
További  CIKKEK  és  KÉPEK