INOUT GARDEN

Dornbracht Vaia csaptelep – hagyomány és modernitás

A Dornbracht Vaia csaptelep családja 2023-ban új változatokkal és további új exkluzív felületekkel bővült. Az egyszerre elegáns, ugyanakkor progresszív Vaia, a hagyományos és a modern stíluselemek egyesítésével olyan kiegyensúlyozott dizájnt hozott létre, mely innovatív módon kapcsolata össze a múltat napjaink kortárs szellemével.
Az eklektika által inspirált formái gyönyörűen illeszkednek minden olyan térbe, ahol a belsépítészeti tervezés célja, a különböző stílusjegyek kifinomult keverése.

dornbracht vaia csaptelep sötét króm
Dornbracht | Vaia - sötét króm

A Sieger Design által tervezett kollekció változatos megjelenésével és funkcionalitásával rugalmasan alkalmazkodik minden vízvételi igényhez.
Az új termékek közt megjelentek az egylyukú, két fogantyús keverős mosdó csaptelepek, melyek mostantól szabadon álló formában is elérhetők, így a csaptelepek a bárhová elhelyezhetők a fürdőszobában.

Emellett az új Vaia designban a kisebb kinyúlású termékek is megtalálható. Ezek:

  • klasszikus egykaros keverő csaptelepek
  • falra szerelhető hidegvizes csaptelepek
  • mosdópultra szerelhető hidegvizes csaptelepek
  • lapos kifolyóval ellátott háromlyukú csaptelepek.

melyek abszolút ideálisak pl az elegáns vendégfürdőszobákba is.

DORNBRACHT VAIA csaptelep – exkluzív felület választék

A már ismert elegáns színek mellett, a Vaia – a Mem csaptepekhez hasonlóan –  három új felülettel bővült:

  • Sötét króm
  • Champagne (22kt Gold)
  • Matt Champagne (22kt Gold)

A meleg arany tónusok különösen harmonikusak természetes anyagokkal és színekkel kombinálva, míg asötét króm magával ragadó tulajdonsága viszont visszafogott eleganciát mutat.

Dornbracht | Vaia sötét króm
Dornbracht | Vaia champagne
Dornbracht | Vaia matt champagne

A Dornbracht a kimagasló szakmai tudással jeleníti meg csaptelepek új árnyalatait és textúráit. Az új exkluzív felületek gyönyörű skálája azt mutatja, hogy a prémiumgyártó ismételten kiemelkedőt alkotott.

A csaptelepek a legfinomabb réz ötvözetből, kézi munkával készülnek mielőtt a felületkezelésre sor kerül. Ez egy Dornbracht által garantált specifikus, és magas technikai valamint gyártási jártasságot igénylő folyamat, aminek köszönhetően a csaptelep megőrzi eredeti anyag szerkezetét és megmutatja kivételesküllemét.

Dornbracht vallja, hogy a felület a forma mellett, egy újonnan nyíló dimenziója a designnak.

Színek és hangulatok

A szín, illetve a felület választás erőteljesen befolyásolja a stílust és hangulatot.

A Dornbracht Vaia teljes mértékben elkötelezett a belsőépítészet Transitional Style irányzata mellett, melyben a múlt és a jelen innovatívan összefonódik.

Az ismerős határok eltolódnak, a fürdőszoba a hagyomány és a modernitás közötti kreatív feszültség terévé válik, ahol a Vaia nyitott és progresszív dizájnja a klasszikus, és a modern minimalista fürdőszoba-architektúrák ellentétét mossa össze.  A kontrasztokkal játszó design sorozat ötvözi a geometriai és organikus kontúrokat, kecsesen kiegyensúlyozott egészt hoz létre, mint a forma és szín figyelemre méltó szimbiózisa…

DORNBRACHT  |  információk

GYÁRTÓ

DORNBRACHT

Dornbracht AG & Co. KG
P.O. Box 1454
58584 Iserlohn / Germany

www.dornbracht.com/en/

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET

ZA DESIGN STÚDIÓ

+36 26 381 553
+36 70 7750954
info@zadesign.hu
http://www.zadesign.hu/