VILLEROY & BOCH  |  WINTER GLOW 

TISZTELGÉS AZ ÉSZAKI KARÁCSONYOK HAGYOMÁNYA ELŐTT

A Villeroy & Boch idei téli újdonsága a Winter Glow azokat az embereket szólítja meg, akik az ünnepi időszakban szívesebben terítenek és díszítenek otthonukban modern letisztult stílusban, ugyanakkor szeretik és ragaszkodnak a többszáz éves német brand kiemelkedő minőségéhez.

DE HOGY IS VAN EZ?

Egy karácsony cukorpálcák, mikulások és szánkók nélkül? Egy karácsony a piros és zöld autentikus színei nélkül?
Igen. Ez az új sorozat lemond a nosztalgiáról, a hagyományos formákról, miközben mégis megajándékoz minket az ünnep felejthetetlen varázsával az étkezőasztalon és a karácsonyfán egyaránt.

Winter Glow letisztult formái egyértelműen az egyszerűségéről híres skandináv stílust hirdetik. A terítékek és karácsonyi dekorációk értékes fehér porcelánból készülnek, jegesen csillogó hóra emlékeztető fényes mázzal.
Színeik purisztikusak: a ragyogó fehérek, puder finomságú krémes árnyalatokkal találkoznak, melyeken apró aranyszínű csillagok és pöttyök csillannak meg dekorációként.

További különlegességük, hogy míg a fényes fehér máz tükör sima, addig a krémszínű egy vastagon csurgó, plasztikus bevonat. Így azt a gyönyörű hatást keltik, mintha minden egyes darabot vastag hótakaró borítana, ezzel méginkább csodás téli hangulatot varázsolnak az Advent és az Ünnepek idejére.

A Villeroy & Boch karácsonyi újdonsága a lényegre összpontosító termékválasztékával és visszafogottságával nyűgöz le. Egy pillanat alatt megteremthetjük velük az ünnepi hangulatot, amint megtaláljuk a megfelelő helyet a kecses gyertya- és mécsestartóknak, a mesés hógömbnek és a szépséges porcelán karácsonyfának.

De nem csupán dekorálnak. A fűszeres, illatos kekszek akár az egész Adventi várakozás ideje alatt frissek maradnak a hóval borított fenyőformájú porcelán süteményes dobozban, míg a terítékek egyszerű formájukkal és fehér színeikkel stílusos eleganciát nyújtanak az ünnepi ételek színes kavalkádjához.

A Winter Glow porcelánok széles termék palettájából nem is olyan egyszerű választani.  Az asztalra lapos-, mély-,  süteményes-, és salátás tányérokat, teás és kávés csészket választhatunk, mindezeket pedig kiegészíthetjük a kollekció gömb, csillag és angyalka formájú karácsonyfa függőivel, különféle gyertyatartóival, vagy akár modern megjelenésű porcelán adventi koszorújával is.

Az asztalra, polcokra, ablakpárkányokra elhelyezhetjük a Winter Glow csodás ünnepi kiegészítőit, a mesés hógömböt – nekem személy szerint a nagy kedvencem – az elegáns téli vázát, vagy az attraktív pocelán fenyők kisebb-nagyobb csoportját.

Mindezek mellett a sorozatban megtalálhatók a kollekció jellegzetes arany színű dekorációival ellátott vizes-, és karcsú szárakon álló talpas poharai is, melyekkel valóban teljes lesz az ünnepi asztalok terítéke.

TOVÁBBI CIKKEK  |  Villeroy & Boch Belváros

ELÉRHETŐSÉGEK  |  Villeroy & Boch márkaboltok Budapesten, Nyíregyházán és Szegeden

GYÁRTÓ

 

VILLEROY & BOCH

Saaruferstrasse 14
66693
Mettlach
Germany

 

https://pro.villeroy-boch.com/en/gb/home

FORGALMAZÓ - Budapest

VILLEROY & BOCH BELVÁROS 

 

Márkaüzlet:

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Nyíregyháza

VILLEROY & BOCH NYÍREGYHÁZA

 

Márkaüzlet:

4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1.
+36 20 417 1708
nyiregyhaza@vbshop.hu

FORGALMAZÓ - Szeged

VILLEROY & BOCH SZEGED

 

Márkaüzlet:

6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu

TOVÁBBI KÉPEK  |   Villeroy & Boch képgaléria