INOUT GARDEN

Ünnepi terítés V & B karácsonyi porcelán készletekkel

A karácsonyi porcelán, az ünnepi asztal legfontosabb, hagyomány tisztelő és igényes részlete. Az elmúlt évek ünnepi időszakában már többször írtam a VILLEROY & BOCH ünnepi porcelán étkészleteiről és dekorációiról. Mivel azonban a német cég minden évben meglep valami újdonsággal, így idén sem tudom megállni, hogy ne mutassam meg legkedveltebb karácsonyi porcelánjait és újdonságait.

Az Advent és a Karácsony az év legbensőségesebb időszaka. Teli várakozással, szeretettel, illatokkal és finom süteményekkel és gyönyörű terítékekkel.

A VILLEROY & BOCH ünnepi porcelánjai tucatnyi nosztalgikus karácsonyi motívummal és életképpel teszik ezt az időszakot még szebbé, még varázslatosabbá.

A prémium minőségű porcelánok
egy időutazás, a
régi, békebeli karácsonyok
romantikus világába.

TOY’S DELIGHT KARÁCSONYI PORCELÁN ÉTKÉSZLET

Az egyik legismertebb és legkedveltebb karácsonyi porcelán készlet. A nosztalgikus hangulatú, régi játékmintákkal tarkított porcelánok számos kiegészítővel és karácsonyi dísszel teszi feledhetetlenné ünnepeket.

A komplett kollekcióban a porcelán étkészlet mellett megtalálhatók az azonos motívumvilágú, bögrék, teás készletek, süteményes-, pecsenyés-, salátás-, és leveses tálak, valamint a cukorkás kínálók és dobozok.

A Toy’s Delight, a nosztalgikus hangulatot nem csak színeivel és mintáival, de régi, a nagymamák karácsonyát idéző formavilágával is erősíti.

A cakkozott szélű tányérok, a pufók, puttonyokra emlékeztető cukor- és süteménytartók, és a tortatálak hullámos alakja mind ezeket az időket hozza visza.

A porcelánokat díszítő jellegzetes minták:  fenyőfa,  télapó, diótörő,  hintalovak,  századfordulós mozdonyok,  csizmák, csillagok és ajándékdobozok, gyönyörűen érvényesülnek a hófehér porcelánokon. Élént színeikkel vidám meseszerű hangulattal töltik meg a karácsonyt.

A színes mintás  Toy’s Delight kollekció  három éve a Toy’s Delight Royal Classic szettel bővült. Ez a hófehér, dombornyomott változat tetszés szerint kombinálható a színes darabokkal. Így akár minden nap más és más hangulatot teremthetünk az ünnepi asztalon.

Egy csésze illatos tea… Szorosan az Ünnep része bármikor a nap folyamán. Legyen szó reggeliről, vacsoráról, vagy csak úgy, egyszerűen nap közben.  A szemet gyönyörködtető porcelán teáskanna a rusztikus megjelenésű bögrék, és a klasszikus eleganciájú teáscsészék mindig gondoskodnak a meghittségről.

Aki szeret karácsonykor kicsit visszarepülni az időben, az bizonyára szívesen válogat a Toy’s Delight gyönyörű porcelán dekorációi közt. Gömbök, figurális karácsonyfa díszek, valamint gyönyörű porcelán dekorációi közt válogathatunk. Az apró figurák a karácsonyfát, és a terített asztalt egyaránt díszíthetik.

Az én No1 karácsonyi étkészletem, az idén 11 éves Toy’s Delight. A kollekció az eltelt években folyamatosan, újabb és újabb termékekkel bővülve komplett termékcsaláddá nőtte ki magát.

TOY’S DELIGHT LIMITÁLT KARÁCSONYI PORCELÁN

Megszületésének 10 éves évfordulójára a Villeroy & Boch megálmodott egy mini kollekciót, a Toy’s Delight Anniversary Edition-t.  Ez a limitált széria stílusosan arany színben mutatja be a nagysikerű sorozat mintavilágát.

Az évfordulós gyűjtemény egy elegáns, csemegetányérból, műzlistálkából és bögréből álló szofisztikált reggeliző szett, ami még csillogóbbá teszi a karácsonyi étkezéseket.

A VILLEROY & BOCH az aprósüteményes és cukorkás kínálóit is ünnepi díszbe öltöztette. A porcelánokon megjelenő minták és a formák érintésre csábítják  kezeket.A hintaló, kisvonat és télapó formák…  a bennük lévő finomságokról már nem is beszélve.

photo: @chezmarina

photo: @chezmarina

photo: @chezmarina

Toy’s Delight egy évről évre gyűjthető, bővíthető kollekció az értékes karácsonyi porcelánok palettáján. Bár mennyi idő is telik el, újra és újra ámulatba ejti a gyűjtőket, valamint a hagyománytisztelő kicsiket és nagyokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK