INOUT GARDEN

BLANCO InFino® távműködtetésű mosogató lefolyórendszer

BLANCO InFino® távműködtetésű mosogató lefolyórendszer

A BLANCO InFino® mosogató lefolyórendszer tökéletese részlete a modern letisztult konyhadesignnak, ami további hozzáadott értékkel emeli a minőségi mosogatómedencék látványát és használatát.

Az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ forgalmazásában kapható BLANCO InFino® mosogató lefolyórendszer amellett, hogy nagyon látványos, egy, a más rendszerektől eltérő  lényeges tulajdonsággal is rendelkezik:

Mivel a szűrőkosár pozíciója nyitott vagy zárt állapotában is ugyanazon a színten marad, a kisebb átmérőjű poharak is stabilan és biztonsággal állnak meg rajtaanélkül, hogy akárcsak megbillenének.

Kompatibilitás

Az innovatív lefolyórendszer a BLANCO bármelyik típusú mosogatómedencéhez beépíthető, azok alapanyagától függetlenül. Mivel a medence aljával azonos szintbe szerelhető, ez  mind higiéniai, mind esztétikai vonatkozásban kiemelkedő jelentőséggel bír.

Higiénia felsőfokon

A lefolyó jobbra és balra forgatással működtethető, szemben a hagyományos szűrőkosarak fel és lefelé irányuló mozgatásával.

Manuális kivitelben a szűrő enyhe elfordításával a lefolyó precízen, csenben és súrlódásmentesen, nyitható, illetve zárható. Az alap funkciójú manuális használat mellett a BLANCO InFino®rendszer higiénikus távműködtetéssel is kérhető.

Egyszerű tisztíthatóság

A Blanco InFino® rendszere amellett, hogy tökéletesen higiénikus tisztítani is rendkívül könnyű. A kétrészes konstrukciónak köszönhetően egy egyszerű mozdulattal szétszedhető a lefolyóban lévő dugóra és a szűrőre.

Mivel a lefolyó fuga- és hézagmentesen illeszkedik a mosogató aljára, ez amellett, hogy rendkívül elegáns összhatást nyújt a mosogatónak,  nagyban megkönnyíti a mindennapi tisztítást, hiszen nincsenek kiálló és szennyeződés-gyűjtő élei, peremei.

Blanco InFino® új színek

A lefolyórendszer a Blanco csaptelepek színeihez igazodva a hagyományos fém szín mellett matt fekete és satin gold árnyalatokban, egy illetve kétmedencéhez való változatokban is választható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

a BLACO teljes kínálatáról, az Admirál Konyhastúdió és a Blanco Mánia elérhetőségein: