INOUT GARDEN

Dornbracht MEM csaptelep – egyszerűség és kiegyensúlyozottság már a konyhában is

A DORNBRACHT MEM csaptelep egy ikonikus design klasszikus több mint 20 éve.

Letisztult formavilága, eredetisége az öncélúság mentességet, az egyszerűséget és természetességet hirdeti.

Ezentúl a konyhában is elérhető a Sieger Design MEM sorozata, melyet a világhírű tervező  iroda több változatban is elkészített.
A csaptelep mind a dizájn mind a funkcionalitás szempontjából lenyűgöző. A MEM mindenféle hivalkodás nélkül kelt feltűnést a konyhában.

A csaptelepek számos változatának és felületi kialakításának az új „Urban Greenery” konyhai architektúra adja a tökéletes környezetet.

Az „Urban Greenery” egy stílus mindazoknak, akik éppúgy szeretik a természetet, mint a városukat – egy zöld oázis a saját otthonukban.

Jellegzetes hangulatát a konyhában megjelenő fűszernövények, a földes tónusok és minimalista formák különleges egyvelege adja. Olybá tűnik, mintha a konyha valóban a természet része lenne, tele van lüktető élettel, és átható napfénnyel.

A MEM különböző verziói tökéletesen illeszkednek ebbe az architektúrába.

A Brushed Platinum és a Brushed Dark Platinum felületek diszkréten harmonizálnak a stílus természetes szürke köveivel. Az olyan anyagok, mint a parafa, a kerámia vagy a natúr fa kiemelik a klasszikus Dornbracht dizájn elemi természetességét.

GYÖNYÖRŰ KÜLLEM – GYÖNYÖRŰ VÍZKÉP

A Dornbracht Mem gyönyörű külleme egyedül állóan gyönyörű vízképet mutat.

A csaptelep jellegzetessége a 180 fokban hajlított, lapos téglalap alakú kifolyó ami természetesen az új konyhai változatnak is védjegye.  Egyszerű kialakítása magával ragadó – a megszakítás nélküli vonalai a folyamatos áramlást testesítik meg. Beépített szabályozója gondoskodik a levegő által dúsított gyengéd szinte már simogató vízáramlásról.

SZÁMOS VÁLTOZAT – SZÁMOS KIVITELEZÉS

Az egykaros csapteleptől az oldalsó öblítőspray-vel ellátott 2 lyukú szerelvényen át a MEM a konyhában is – akárcsak a fürdőszobában – többféle változatban kapható. Ez azt jelenti, hogy a csaptelep tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók egyéni igényeihez.

Összesen tizenegy felületel készül, köztük az új Champagne (22 karátos arany), Brushed Champagne (22 karátos arany) é a Dark Chrome bevonatokkal.

DORNBRACHT  |  információk

GYÁRTÓ

DORNBRACHT

Dornbracht AG & Co. KG
P.O. Box 1454
58584 Iserlohn / Germany

www.dornbracht.com/en/

MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET

ZA DESIGN STÚDIÓ

+36 26 381 553
+36 70 7750954
info@zadesign.hu
http://www.zadesign.hu/