INOUT GARDEN

Óriás esőztető zuhany

Óriás esőztető zuhany

A HANSGROHE Rainfinity esőztető zuhany egy végtelen kényeztetés melyet a változatos és különleges  vízképek, és azok kombinációi keltenek életre.

A formatervezés új archetípusa a legmagasabb minőségben és a legnagyobb tudással áll a wellness szolgálatába.

Az extravagáns kialakítású Rainfinity esőztetőzuhanyok minimalista designjukkal és attraktív permetező felületeikkel egyedülálló zuhanyélményt garantálnak a fürdőszobában.

A kollekció talán legizgalmasabb darabjai a matt fehér óriás zuhanyok, melyek elegáns ellentétben állnak a rendszer grafit színű permetezőkorongjaival.

A Rainfinity egy érzékeny kényeztetés, a minimalista formatervezés trendjében – számos innovatív tulajdonsággal.

A PowderRain technológiával felszerelt zuhanycsalád rendkívül csendes, ami  különleges minőséget biztosít a zuhanyozáshoz. Ívelt kialakítású permetezői különböző intenzitással és váltakozó mennyiségben szállítják vizet, a nyílások helyzetétől függően. A vízformák a már jól ismert Select segítségével egyszerűen és intuitív módon váltogathatók.

A rendszert nagy, 130 mm átmérőjű változatos jetfunkciókkal ellátott kézi zuhany,  az arcot és a hajat szárazon hagyó páratlanul sokoldalú vállzuhany, és óriás fejzuhany alkotja.

Utóbbi különlegessége az, az innovatív falcsatlakozás, mely egyrészt feleslegessé teszi a zuhanykart, másrészt segítségével bármilyen tetszőleges szögbe állítható / rögzíthető az esőztető zuhany.

Az iF DESIGN AWARDS 2019 díjas RAINFINITY,  a tökéletes arányoknak, a kimagasló műszaki megoldásoknak, az innovatív technológiáknak köszönhetően, vitathatatlanul  új mércét jelent a modern zuhanytervezésben.