INOUT GARDEN

Moduláris fürdőszoba bútor

Moduláris fürdőszoba bútor

Az olasz  Ideagroup legnépszerűbb fürdőszoba bútor gyűjteménye a Cubic figyelemre méltó új technológiai és esztétikai részletekkel rendelkezik. A moduláris kollekciót széles körű anyag- és bevonat használat jellemzi  melyek az olasz cég folyamatos innovatív fejlesztésének eredményei.

Ecomalte

Egy természetes anyag, ami burkolatként jelenik meg a fürdőszoba bútorok, mosdókagylók, és nyitott, polcos egységek felületén. A végső látványt 6 különböző bevonat egyenkénti felhasználásával nyerik el és mivel a rétegeket minden esetben egyesével hordják fel szigorúan meghatározott kivárási, száradási és stabilizálódási idővel, így a késztermékek felülete különösen rugalmas és ellenálló lesz, ami tökéletesen alkalmassá és biztonságossá teszi fürdőszobai alkalmazását.

Az Ecomalte felületek négyféle neutrális – Fango, Ecrù, Ghiaia és Crema  – árnyalatban léteznek.

Woodveneer Cubic

A Ideagroup fürdőszoba bútorainak valódi fa felületei, a gyárnak a tradicionális kézművesség iránti elkötelezettségét tükrözik, a legmagasabb minőségű nemes fa alapanyagok, a  kemény tölgy, az olasz- és a caneletto dió, a világos- a sötét szürke illetve füstölt gesztenye felhasználásával, aprólékos és precíz kézimunkával.

Unicolor HPL Laminate

A 12, 60 és 120 mm vastagságú, kiemelkedő minőségű laminátumok felületi ellenállásuk miatt különösen alkalmasak, párás, vizes környezetben történő alkalmazásra. Struktúráik a legszebb természetes köveket idézik: Ardesia, Porfido, Cemento, Evora vulcano, Evora ecrù, Basaltica sabbia, és Basaltica cenere néven.

Fényes és matt lakkok

Negyvenféle színű  matt és fényes lakk, a hagyományosabb fürdőszobákhoz illő semleges színektől indulóan a legfeltűnőbb árnyalatokig öleli fel a szín palettát, melyek a decenstől, az attraktív megjelenési számos variációt kínálnak a fürdőszoba bútor megjelenéséhez, illetve a berendezés  kialakításához.

A Cubik különféle bevonatokkal rendelkező bútorai egymással tetszés szerint kombinálhatók, így még dinamikusabb és még inkább egyedi megoldások hozhatók létre.

Kiegészítők és szaniterek

A bútorok mellett figyelmet érdemelnek a Cubik kiegészítői és szaniterei. Az új ecomalte alapanyagú mosdók a mai minimál trend tiszta geometriai formáit közvetítik pultra ültetett mosdótálak  és félig beépített mosdók formáiban az integrált verziók alternatívájaként.

A led világítással szerelt, mennyezetre felfüggesztett kétoldalas tükrök,  nem csak funkcionálisak, hanem különösen dekoratívak is.

INFORMÁCIÓ

Gyártó:

IDEA GROUP