INOUT GARDEN

Grillezz, tálalj stílusosan Villeroy & Boch porcelánokkal

Az augusztus, a szeptember, sőt akár az október is gond nélkül lehet a grillezős hétvégéké, hiszen az évszakok, és így időjárás is évek óta mintha minimum egy havi csúszásban lennének…

Erre a megnyújtott grill szezonra reflektálva alkotta meg néhány évvel ezelőtt a VILLEROY & BOCH egyedülálló grill kollekcióját a BBQ Passion sorozatot, melyet gyönyörű formájú  design tányérok, grill kínálótálak és grilleszközök alkotnak.

Mivel pedig ötlet és a gyűjtemény óriási siker lett, a már létező darabok mellé újabb prémium minőségű porcelánokat és és kiegészítőket terveztek, amikkel teljes egészében le fedték a húsos és a zöldséges/vegetáriánus grill kedvelőinek táborát.

A BBQ Passion ebben a második körben halas tállal, hamburgeres-, sültburgonyás-, és grillzöldségekhez való tányérokkal bővült.

A kiváló minőségű prémium porcelánból készült tányérok és tálalók funkcionális és formai tökéletességükkel az abszolút egyediségét teremtik meg a grillparti számára.

EZEK A TÁNYÉROK AZONBAN NEM CSUPÁN EGYSZERŰ TÁNYÉROK. VANNAK:

 

REKESZES TÁNYÉROK

ahol a rekeszekben külön tálalhatjuk a húst és a zöldségeket/mártásokat, így a friss ropogós, kérges steaket nem áztatjuk el.

 

ÓRIÁS REKESZES TÁNYÉROK

melynek szélein mélyedések vannak kialakítva a grillnyársak számára, a grillről levéve azonnal, és elegánsan szervírozhatunk.

 

GRILL SERPENYŐK

amiben egy ráakasztható fogantyú segítségével egyszemélyes adagokat süthetünk, majd azt levéve, közvetlenül tálalhatjuk is azokat.

 

KEBAB TÁNYÉROK

nyársrögzítő mélyedéssel a szélén, és további rekeszekkel a salátáknak, szószoknak, burgonyának

BURGERTÁNYÉROK

speciális kör alakú mélyedéssel a burger buci számára, körülötte további rekeszek salátáknak, szószoknak.

TÉSZTÁS, DESSZERTES TÁNYÉROK

elegáns, mutatós formájú ovális porcelánok, amikben öröm felszolgálni a főétkezések utáni finomságokat

RACCLETTE SÜTŐTÁLAK

egyszemélyes bordázott aljú porcelán sütő és tálaló serpenyők, komplett – húsos/halas és köretes  ételekhez

A sorozatban különféle fa, illetve fával kombinált termékek is megtalálhatók, VÁGÓDESZKÁK és KÍNÁLÓ ÁLLVÁNYOK, melyek a legkiválóbb minőségű akácfából készülnek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK